Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Sonitus Acoustics rešitve za ureditev akustike vašega prostora

19.09.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

 

SONITUS ACOUSTICS 

najboljša rešitev za akustiko vašega prostora

 

 

 

 

Hrvaško podjetje Sonitus Acoustics iz Koprivnice je leta 2009 začelo razvijati rešitve in izdelke na področju prostorskih akustičnih rešitev, ki ga sicer v svetovnem merilu zaznamuje visoka tekmovalnost med proizvajalci. 
 

Danes njihova paleta izdelkov, 250 izdelkov v 10 prodajnih segmentih, pokriva tako visoke profesionalne zahteve, kakor tudi izdelke za domače ljubitelje vrhunske audio in video reprodukcije. Ena izmed pomembnih prednost njihovega programa je tudi ta, da je možno dimenije določenih izdelkov prilagoditi poslušalčevim zahtevam in tako ustvariti personalizirano avdio okolje.

 

 

 

 

Estetsko oblikovani in inovativno zasnovani elementi akustike prostora so, skupaj z izjemno učinkovito razvitimi materiali, postali ena ključnih sestavin avdio opreme - tako v majhnih, kot tudi v srednje velikih in velikih prostorih.

 

 

 

INTEK d.o.o. v sodelovanju z znamko SONITUS ACOUSTICS tako sedaj, skupaj z izdelki za optimalno distribucijo elektrike in antiresonančnimi nogicami za zvočne omarice in komponente, nudi še tretji (obvezen) sestavni del za zagotavljanje popolnega zvoka vašega HI-FI ali HI-END sistema.

 

 

 

 

Glavni konsktruktor in lastnik podjetja Manuel Markovic bo osebno predstavil izdelke SONITUS ACOUSTIC na MULTIMEDIA SHOW 2015 (od 9. do 11.10.2015 v M HOTEL, Derčeva ulica 4, 1000 Ljubljana) ter svetoval vsem zainteresiranim obiskovalcem.

 

 

Cenik Sonitus Acoustics izdelkov.

 

 

 

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »