Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

KAT trgovina odpira svoja vrata s High End slušalkarsko opremo

30.08.2015 - Napisal: trancedeejay

Podjetje Kuzma d.o.o. se ukvarja z avdio proizvodnjo in distribucijo že preko 30 let (od leta 1983). V letih 1989 do 2003 je podjetje KAT d.o.o. (Kuzma Audio Trade), kot se je tedaj imenovalo zastopalo kar nekaj priznanih avdio znamk (Martin Logan, Soundlab, Rotel, Focal, Avalon, JPW, Conrad Johnson, Transparent, Benz, Audiostatic, Muse...). Nato so to dejavnost bistveno zmanjšali in se posvetili samo proizvodnji Kuzma gramofonov in gramofonskih ročic.

 

Vedno so ljubitelji dobrega zvoka dobrodošli v njihovem demo salonu v Hotemažah (KUZMA gramofoni), kjer rade volje svetujejo v okviru njihovih zmožnosti in znanj. Še vedno dobavljajo nekatere izdelke a brez možnosti dema (Conrad Johnson, Legacy, Transparent, Zanden, Benz, Muse...).

 

Odločili so se, da bodo dejavnost prodaje avdio izdelkov zopet aktivirali. Izbrali so nekatera avdio podjetja, ki na svojem področju pomenijo svetovni vrh po sprejemljivih cenah. V okviru podjetja Kuzma d.o.o. so na Jelenčevi 1 v Kranju odprli demo salon KAT TRGOVINA. Obisk je možen le po predhodnem dogovoru, kjer boste lahko slišali sledeče:

 

Audeze- slušalke (vsi modeli) Burson- ojačevalniki za slušalke (vsi modeli) Cardas kabli in priključki (poudarek na kablih za slušalke) Kuzma - Stabi S gramofon+Stogi S ročica+CAR 20 odjemna doza.

 

Skratka, lahko boste preizkusili vse slušalke z vseh možnih izvorov: digitalnih ali analognih, ki jih lahko prinesete s seboj.

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

KAT TRGOVINA- zastopanje in prodaja HIFI opreme ( AUDEZE, BURSON, CARDAS)

Demo salon:

JELENČEVA 1

SI-4000 KRANJ

T: 068 650 802

email: kat.trgovina@gmail.com

 

Posebna ponudba LP-jev

 

Odprto:  vsak del. četrtek  od 17-19 ure. Ostale dneve je  obisk demo salona možen samo  po predhodnem dogovoru! Toda  lahko pridete  tudi samo zaradi firbca, kot pravijo.

 

Ostale novice

Video player
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert

MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
Seznam vseh videov »