Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

OPPO PM-3 in HA-2 High-Resolution Audio

21.04.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

PM-3 - Angažirane planarno magnetne slušalke s stilom in prenosnostjo, ki si jo vsi želijo

 

 

OPPO PM-3 združuje pravo avdiofilsko zmogljivost, elegantno obliko, izolacijo zvoka ter prenosnost v par tankih, peresno-lahkih Planarno Magnetnih slušalk. S PM-3 lahko uporabniki preprosto poustvarijo izkušnjo poslušanja vodilnih slušalk, podprtih z izrednim ojačevalcem ali zelo kakovostnim 2 kanalnim zvočnikom v optimiziranem okolju, s prednostjo, da jih lahko vzamejo kamorkoli s seboj. S težo malo manj kot 300g, nosijo PM-3 slušalke naslov najlažjih closed-back planarno magnetnih slušalk na svetu.

 

 

 


PM-3 so popolne za človeka, ki je vedno na poti. Elegantno oblikovanje in brezhibna izdelava jih naredijo užitek nositi tudi v javnosti. Lahkotnost in izjemno udobje omogočajo enostavno poslušanje tudi po več ur skupaj. Zaprto ohišje zagotavlja izloacijo zvoka iz okolice, istočasno pa tudi preprečuje uhajanje zvoka v okolico. Cena: € 499,00.

 

 

 

OPPO HA-2 - Srečanje stila in oblike

 

 

 

OPPO HA-2 je eleganten in sofisticiran prenosni ojačevalec za slušalke z vgrajeno baterijo, z možnostjo ponovnega polnenja. Izdelan je z namenom da krepi predvajanje glasbe iz mobilnih telefonov in drugih prenosnih predvajalnikov glasbe. Estetsko, HA-2 ne izgleda kot tipičen ojačevalec. Njegovo ohišje iz pravega usnja, z usklajenimi šivi ter aluminijastimi robovi, ki pritegnejo oko, in ga ne gre zamenjati za katerokoli drugo elektronsko napravo. Stilski izgled v poslušalcu spodbudi občutek perfekcionizma.

 

 

 

 

 

 

Z vključeno hibridno AB amplifikacijo ter USB DAC, ki podpira 384 kHz PCM in DSD256, HA-2 ponuja digital-to-analog pretvorbo visoke kakovosti za Appleove iPhone ter iPod produkte, Android naprave ter PC in MAC računalnike. Med uporabo HA-2 polni vašo mobilno napravo in tudi sam se napolni v priročnih 30ih minutah. Vse slušalke, od preprostih In-Ear monitorjev, do močnih Over-Ear, lahko zelo pridobijo na kakovosti zvoka, s pomočjo HA-2 odlične zmogljivosti in močnega jačanja zvoka. Cena: € 399,00.

 

Več informacij prejmete na www.intek.si

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »