Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Colibri Labs - dizajn in ročna izdelava zvočnikov in audio kablov s podpisom

22.02.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

Podjetje Colibri Labs je ustanovljeno leta 2007 s sedežem v mestu Kastav (Hrvaška) in ročno izdeluje naprave vrhunskega zvoka v omejenih serijah.

 

 

"Za nami je dvajset let raziskovalnega dela in izkušenj v svetu HI-FI in alternativne medicine", pravi glavni konstruktor in oblikovalec Siniša Kraljić, strokovnjak za kitajsko medicino, bioenergijo in numerologijo. Vsa svoja znanja s tega področja zelo uspešno prenaša na proizvodnjo zvočnikov in kablov. To seveda ne izključuje uporabo zakonov elektrotehnike v konstrukcijah ter uporabo vrhunskih materialov in delov pri izdelavi. Rezultat vsega tega je edinstvena linija proizvodov, ki vsebi nosi nevidno linijo not s katerimi se slušatelj povezuje z glasbo. 

 

 

 

Kabli serije Guru Extreme, zvočniki Electrum in Mystico SE so plod dolgoletnega predanega dela v katerega je vloženo veliko ljubezni.

 

Vabljeni v poslušalnico Colibri Labs. Vrata so odprta od 1.3.2015 v jutranjih urah od ponedeljka do petka s predhodno najavo na številko: +385 98 911 30 82, Siniša.

 

Več informacij prejmete na www.audiocolibri.com

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »