Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

ALS avdio.video z novo znamko v prodajni paleti - Rega Research

20.10.2014 - Napisal: trancedeejay

Podjetje ALS avdio.video je v svoj prodajni program uvrstilo izjemno priljubljene in muzikalične proizvode angleškega proizvajalca Rega Research. Poleg gramofonov nove RP serije, pripadajočih gramofonskih predojačevalnikov in odjemnih doz, so na voljo tudi preostali proizvodi: D/A pretvorniki, CD predvajalniki, integrirani ojačevalniki itd.

 

 

Rega RP1

 

Gramofon Rega RP1 je zasnovan in izdelan na način, ki omogoča izjemno kakovostno avdio reprodukcijo v vstopnem segmentu klasičnih Hi-Fi gramofonov. Minimalistična zasnova in uporaba kakovostnih sestavnih delov zagotavljata delovanje, ki ga v tem segmentu preprosto ni mogoče preseči. Odlična izdelava, zanesljivost in enostavnost uporabe tega 'Plug and Play' gramofona ljubiteljem glasbe zagotavlja dolga leta glasbenega zadovoljstva. Pri gramofonu Rega RP1 je nizka le cena...

 

 

 

 

Gramofon je dobavljiv v 'Cool grey', 'Titanium' in 'White' barvi. Na voljo je tudi različica 'Union Flag Edition' v kombinaciji s kompletom 'RP1 Performance Pack', ki vključuje odjemno MM dozo Rega Bias 2, kakovostnejši pogonski jermen ter podlogo za gramofonske plošče iz 100 % naravne volne.

 

   

 

Več o gramofonu: http://playroom.si/Rega-produkti/Rega-RP1


 

Rega RP3

 

Večkrat nagrajeni gramofon Rega RP3 je zadnja inkarnacija svetovno znanega Rega Planar 3. Lahko in togo ogrodje gramofona, ročno nastavljen 24 V motor z izjemno nizkimi vibracijami in šumom, steklen krožnik, precizen glavni ležaj, edinstvena tehnologija dvojne povezave in ročno sestavljena ročica RB303 zagotavljajo vrhunski zvok za izjemno nizko ceno.

 

 

Gramofon je možno naročiti s tovarniško nameščeno odjemno MM dozo Rega Elys 2. Ravno ta kombinacija je s strani revije WHAT HI-FI? prejela priznanje 'Product of the year' v letih 2011, 2012 in 2013.

 

 

 

 

  

 

Izbirate lahko med 'Cool grey', 'Titanium' in 'White' barvo. Na voljo je tudi različica 'Union Flag Edition', ki je že tovarniško opremljena z odjemno MM dozo Rega Elys 2.

 

Več o gramofonu: http://playroom.si/Rega-produkti/Rega-RP3


 

Rega RP6

 

Še en, večkrat nagrajeni gramofon legendarnega angleškega proizvajalca z inovativno zasnovo krožnika in kontrolo motorja, ki omogočata stabilno in natančno hitrost predvajanja gramofonskih plošč.

 

 

Gramofon Rega RP6 je opremljen z dvoslojnim steklenim krožnikom, gramofonsko ročico RB303 ter z zunanjim napajalnikom in elektronskim regulatorjem hitrosti TT-PSU. Naročiti ga je možno s tovarniško nameščeno odjemno MM dozo Rega Exact ali brez nje.

 

  

    

Gramofon je na voljo v svetleči 'Black', 'Green', 'Red' in 'White' barvi, na voljo pa je tudi različica 'Union Flag Edition'.

 

Več o gramofonu: http://playroom.si/Rega-produkti/Rega-RP6

 

 

Za dodatne informacije o proizvodih Rega Research ter demonstracijo njihovega delovanja in značaja vas v podjetju ALS avdio.video iz Domžal vabijo, da jih kontaktirate in se dogovorite za obisk.

 

 

ALS avdio.video - podjetje s prefinjenim izborom najboljšega

http://als.si

 

T: 068 188-484

M: 041 536-109

Masarykova ulica 24, 1230 Domžale

 

Spletna trgovina:

http://playroom.si

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »