Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

EISA AWARDS 2014 - 2015: PRO-JECT Evolution 9 SuperPack & OPPO PM-1

05.09.2014 - Napisal: trancedeejay

 Intek header

 

 

 

EISA je unikatno združenje petdesetih specialnih revij iz dvajsetih Evropskih držav. Mednarodno znana zaradi EISA nagrad, je EISA prvič ugledala luč sveta leta 1982,
ko so se glavni uredniki petih evropskih revij zbrali, da izberejo “Fotoaparat leta”.
Sedem let kasneje se je pridružilo še deset večjih evropskih revij in od takrat redno dodeljujejo nagrade za najboljše izdelke leta.

 

 

Evropski gramofon leta 20142015

 

 Pro-ject

 

 

Project je začel s proizvodnjo Xtension linije v letu 2009, s prvim modelom Xtension 12, relativno velikim gramofonom, zasnovanim da podpira 12 inčne ročke. Novi Xtension Evolution 9 SuperPack gramofon je precej manjših dimenzij. V osnovi ima nameščeno najnovejšo enodelno karbonsko 9CC Evolution ročko, skupaj z izvrstno Black glavo iz Ortofonove Quintet serije. Rezultat je gramofon, ki zveni gladko in zagotovljivo, kljub temu pa poslušalca ne razočara pri iskanju največjih podrobnosti v zvoku. Ko prej naštetemu dodamo jasnost, čvrstost in prezentacijo zvoka, ki vsakič, ko zahtevano uspe zveneti solidno, a presenetljivo, dobimo gramofonski komplet, ki ni nič drugega, če ne vrednost za denar.
http://www.project-audio.com/main.php?prod=xtension9&cat=turntables&lang=en

 

 

 

Evropske hi-fi slušalke leta 20142015

 

 

 

 

 

 

OPPO PM-1 so verjetno prve over-ear slušalke podjetja brez zgodovine na tem trgu, ampak te open-back, isodinamične slušalke so fenomenalen debut. So skrbno zasnovane, saj gonilniki vsebujejo unikatne 7-plastne, a zelo tanke opne z ravnimi aluminijastimi prevodniki na obeh straneh. Za le najboljši zvočni izkupiček so prevodniki v spiralnem vzorcu, da povečajo širjenje gonilne sile. Ta edinstvena zasnova ne le da privarčujejo na teži, privede tudi do bistvene izboljšave pri kakovosti zvoka. Odličen enoten bas in prefinjena slika zvoka sta dokaz, da so PM-1 z lahkoto ene najboljših slušalk, ki so bile izdane v letošnjem letu.
http://www.oppodigital.co.uk/ecommerce/product/pm-1-planar-magnetic-headphones.aspx

 

Več informacij: www.intek.si

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »