Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Nov distributer proizvodov Q Acoustics za Slovenijo

15.07.2014 - Napisal: trancedeejay

 

NOV DISTRIBUTER PRAVE CENE

S ponosom vas obveščamo, da se je našemu seznamu zastopanih znamk na novo pridružilo mlado, hitro rastoče in neverjetno uspešno podjetje Hi-Fi zvočnikov – Q Acoustics, ki z lahkoto pometa s svojimi konkurenti. Za Slovenijo pridobitev zastopstva ni nova; nove pa so cene, ki so v nasprotju s preteklo politiko cen, sedaj občutno nižje.

 

 

O Q-ACOUSTICS

Podjetje Q Acoustics je bilo ustanovljeno leta 2006 s strani izkušenega podjetnika z razvojno usmerjeno naravo, ki je stremel k razvoju visoko uspešne blagovne znamke zvočniških sistemov. Osredotočen in strokoven pristop poslovanja je pripeljal znamko do zavidljivega uspeha.

 

 

ZAKAJ SO ZVOČNIKI Q ACOUSTICS TAKO POSEBNI?

Politika podjetja Q Acoustics je bila zelo enostavna, zgraditi visokokakovostne zvočnike po najbolj dostopni ceni. Skrivnost njihovega uspeha je v tem, da so zasnovali in izdelali zvočnike, ki so nedvomno in tudi dokazano zmogljivejši, ali enostavno »boljši«, od konkurentov istega cenovnega razreda. Z drugimi besedami, izdelali so najboljše – cenovno dostopne – zvočnike na svetu.

 

 

NAGRADE IN PRIZNANJA

Q Acoustics je v 8 letih delovanja dosegel neverjetne, zares izjemne uspehe. Zvočniki Q Acoustics so prejeli prestižne nagrade in uživajo svetovno odobravanje, tako potrošnikov kot tudi strokovnih ocenjevalcev in recenzentov.

Priznanja in nagrade so jim med drugim podelili: Neodvisni vodnik What Hi-Fi?, internetna skupnost AVforums in revije Home Cinema Choice, Hi-Fi Choice in Stuff.

 

 

 

Tako se Q Acoustics lahko pohvali z najboljšim samostoječim zvočnikom v rangu do 1000€ (model 2050i), najboljšim stereo kompaktnim zvočnikom v rangu do 250€, produktom leta 2013 v kategoriji stereo zvočnikov (model Concept 20), najboljšim stilskim kino sistemom v rangu do 1200€ (7000i 5.1 hišni kino sistem) in najboljšim tradicionalnim sistemom v rangu do 850€ (2000i 5.1 hišni kino sistem). Poleg naštetih so s 5 zvezdicami nagrajeni in visoko priporočeni še naslednji produkti: Brezžični zvočniki BT3, samostoječi zvočniki Concept 40 in kompaktni zvočniki 2010i.

 

 

 

 

KAJ PONUJA Q ACOUSTICS

1. Hi-Fi zvočnike in zvočniške sisteme, ki prihajajo v treh serijah: 2000i, 7000i in serija Concept.

 

Serijo 2000i, izboljšano naslednico že prej nagrajene serije 2000, sestavljajo: dva modela kompaktnih zvočnikov 2010i in 2020i, samostoječi zvočnik 2050i, center zvočnik 2000Ci in aktivni nizkotonec 2070Si, vsi nagrajeni s prestižnimi petimi zvezdicami in drugimi nagradami ter priznanji vodilne revije na tem področju What Hi-Fi?. Sistem dopolnjujejo elegantna stojala in izjemno prilagodljiv diskreten nosilec za kompaktna modela zvočnikov.

 

 

 

 

Serija 7000i. Zmogljivi zvočniki v elegantni, preprosti in majhni obliki so del izjemno zmogljive, nagrajene serije 7000i. Sistem, ki prekaša tudi zvočnike višjega cenovnega razreda, sestavljajo: dva para »satelitskih« zvočnikov 7000LRi, namenska stojala 7000i, center zvočnik 7000Ci in aktivni nizkotonec 7070Si. Nepremagljiv sistem, ki ponuja natančen zvočni oder, zmogljivo dinamiko in globok bas.

 

 

Concept serija. Dober zvočnik od zares izjemenega High-End zvočnika loči le resonančni nivo njegovega ohišja. Izgradnja takih ohišij je seveda zahtevna in draga, čemur posledično sledi tudi izredno visoka cena. To pa ne velja za zvočnike serije Concept, ki v svojem rangu postavljajo nove standarde zvočniške zmogljivosti! Oblikovalci pri Q Acoustics so zasnovali povsem nov koncept zvočniškega ohišja t.i. »Gelcore« (ohišje v ohišju s sestavo, ki med obema ohišjema izničuje resonanco) ter tako ustvarili visoko

zmogljive, nizko resonančne zvočnike, ki vključujejo kompaktni model Concept 20, samostoječi model Concept 40 in ne-resonančna Concept zvočniška stojala, na voljo po izjemno dostopni ceni.

 

2. Audio sistemi, ki ponujajo visoko priljubljene avdio brezžične rešitve.

Brezžični zvočniki BT3 z aptX Bluetooth tehnologijo in z vgrajenim ojačevalnikom prinašajo vrhunsko kvaliteto zvoka v kompaktni zasnovi. Ti večkrat nagrajeni in močno priporočeni zvočniki za mobilne telefone in tablične računalnike, ki odlično služijo tudi kot računalniški ali televizijski zvočniki,

zapolnijo celoten prostor s pristnim in zmogljivim zvokom kvalitete iz snemalnega studia.

SoundBar M4 z vgrajenim nizkotoncem (subwooferjem) in Bluetooth ter NFC

tehnologijo je idealna in preprosta rešitev za vse ljubitelje filmov in glasbe s pomanjkanjem

prostora. Ta zmogljiv zvočnik prinaša pravo kino izkušnjo v eni sami enoti.

 

3. Vgradne rešitve oziroma Q Install serija.

Q Acoustics v seriji Q Install ponuja tudi visoko zmogljive a hkrati diskretne in nevpadljive vgradne rešitve stropnih zvočnikov. Zvočniki plitke globine (< 84mm) z membrano premera 165mm so izjemno enostavni za namestitev. Preprosto zamenljive magnetno pritrjene mrežice okrogle ali kvadratne oblike še dodatno prispevajo k priročnosti teh izjemnih zvočnikov, ki prihajajo v treh različicah: »Professional", "Performance" in "Weatherproof"; slednja zasnovana za izrednejše vremenske vplive. Vsi zvočniki so izgrajeni iz negorljivih materialov in so odporni na vlago ter tako ustrezajo standardu UL94.

 

 

Se še niste otresli dvomov? Pridite in se prepričajte sami. Zvočniki so na voljo za ogled in poslušanje v našem demo prostoru. Ne bodo vas razočarali, še več, njihovo neprimerljivo sonično delovanje vas bo naravnost osupnilo. Številne nagrade, priznanja, ocene in mnenja so le še potrditev, da so Q Acoustics zares najboljši zvočniki, ki jih lahko dobite za to ceno.

 

 

Uradni zastopnik in distributer za Slovenijo:

ALS avdio.video rešitve

 

Uradna spletna stran:

http://als.si

 

 

t : 01 721-40-10

m: 041 536-109

Masarykova 24, 1230 Domžale

 

 

Spletna trgovina:

http://playroom.si

 

 

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »