Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Novi PRO-JECT AUDIO DAC Box DS predvaja DSD za samo EUR 399,00

03.04.2014 - Napisal: trancedeejay

 

Pro-Ject Audio je predstavil novi model DACa, ki podpira DSD prevajanje avdio datotek 64x DSD in 128x DSD iz Windows, Linux in Apple platform preko USB digitalnega vhoda.

 

 

 

 

Na 3 digitalne vhode (optični, koaksialni in usb) lahko prikljucite vaše predvajalnike (blu ray, cd, pc, dvd, streamer, tv, ...), ki bodo lahko izkoristili prvovrstni PCM-1792 D/A chip proizvajalca Texas Instruments, ki ga boste našli v najdražjih audio high-end napravah, za predvajanje v najvišji ločljivosti (24bit/192kHz). DAC box DS vam bo tudi služil  kot USB asinhroni vmestnik.

 

Za prave avdiofile sta tu dva dodatna digitalna filtra (steep & optimum phase) za izbor željenega zvoka. Celotno avdio ultra linearno vezje  je načrtovano tako, da je čim manj negativnih interferenc s strani kablov in predojačevalnikov.Velik zaslon podaja vse informacije o delovanju DACa: izbrani vhod, vhodno globino signala, frekvenco vzorčenja.

 

Izjemen avdiofilski zvok in odlična konstrukcija ter naverjento ugodna cena so pripomogli, da je DAC Box DS že uspešnica. Cena za SILVER in BLACK opcijo je EUR 399,00.

 

Informacije: INTEK, d.o.o. – hi-fi, hi-end & music, Njegoševa cesta 23, 1000 Ljubljana, tel. 01 23 22 000, www.intek.si

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »