Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Bowers & Wilkins je lansiral novo 600 serijo

13.02.2014 - Napisal: trancedeejay

Bowers & Wilkins je lansiral novo 600 serijo

 

 

Nova serija 600, Bowers&Wilkins zvočnikov predstavlja občutno nadgradnjo obstoječe palete legendarnih zvočnikov vrhunske kakovosti in odlične avdio reprodukcije.

Bowers&Wilkins serija 600 se lahko zahvali izjemni popularnosti, zaradi uporabe vrhunske tehnologije, dovršenega in atraktivnega dizajna . Nagrajeni modeli iz te serije lahko služijo kot primer razmerja,najvišje vrednosti za denar v svetu stereo in home-cinema zvočnikov.

 

Zaradi diskretnega dizajna in vsestranske uporabnosti jih lahko postavimo v ring z veliko dražjimi rival, zato kot taki predstavljajo nov standard za cenovno bolj sprejemljive HI-FI zvočnike.

 

 

 

 

NOVE TEHNOLOGIJE

Nova serija B&W 600 ima 6 novih modelov zvočnikov, ki so radikalno redizajnirani in nadgrajeni z najsodobnejšimi avdio tehnologijami.

Za izredno izboljšanje serije, ima največ zaslug pozorna uporaba, že preverjenih zdaj že legendarnih membran narejenih iz Kevlerja in tudi uporaba novih tehnologij, kot so razdvojeni visokotonci z dvojno kupolo in antiresonančnim čepom za srednjetonske enote.

 

Novi visokotonci so narejeni iz dveh aluminijasti kupol,izpostavljena centralna enota ene kupole je pritrjena na ozadje druge. Rezultat tega je izjemna lahkotnost in občutna rigidnost skupaj. Visokotonec je fizično ločen od kabineta zvočnika, kar mu daje neverjetno ostrost in možnost izvrstne disperzije zvočne slike.

Vsi modeli imajo nove visokotonce in antiresonančne čep zapore, kateri so zaslužni za še boljši zvok in obljubo za dolgotrajno kakovost.

 

 

ZVOČNIKI ZA STEREO IN HIŠNO KINO

 683- največji model iz serije, predstavlja samostoječi zvočnik, dizajniran je za reprodukcijo maksimalne moči, preciznosti in muzikalnosti. Opremljen je z novim visokotoncem z dvojnima ločenima kupolama, FTS srednjetonskimi enotami in novimi bas enotami, ki so dvojno obložene z aluminijem. Rezultat tega je, da je bas, še bolj bogat in brez distorzij.

 

 

684- samostoječi zvočnik ; v novi verziji najtanjši do sedaj, rezultira kombinacijo maksimalne moči, preciznosti in muzikalnosti.Izboljšan je z novim visokotonci z dvojnima ločenima kupolama, in antiresonančnim čep zaporami, zahvaljujoč temu ima brezkompromisno kvaliteto zvoka in tanko linijo.

»Stari« zvočniki 685, so dobitniki EISA nagrade,a nov model ima vgrajene nove izboljšane visokotonce in antiresonančne čep zapore, zato verjamemo v nadaljevanje njihoga slovesa,

kot best buy bookshelf zvočnik v svoji klasi zvočnikov v klasi.

Vsestranski model 686 zvočnikov, pogosto uporabljamo tudi kot zadnje surround enote, čeprav jih lahko uporabljamo , kot glavne zvočnike v manjših do srednje velikih prostorih. V tem rangu jim redko kateri zvočnikc lahko konkurira . V novi verziji imajo Flowport tehnologijo prestavljeno na sprednjo stran zvočnika, kar tudi temu modelu omogoča lažjo postavitev blizu stene .

 

V seriji 600 sta tudi nova 2 modela centralnih zvočnikov (HTM61, HTM62) , ter celo trije subwooferji zvočnikov (ASW608,ASW610, ASW610XP).

Vsi modeli nove BOWERS&WILKINS serije prihajajo v črni in beli barvni izdelavi.

 

 

KMALU V TECHNOTOPU !!

Zvočnike pričakujemo konec februarja, v dve možnosti( Black Ash, White) po

Naslednjih cenah:

686 S2---- 500 eur

685 S2----- 650 eur

684 S2—-1.050 eur

683 S2—-1.500 eur

HTM62 S2--450 eur

HTM61 S2--699 eur

ASW 608---450 eur

ASW 610----600 eur

ASW 610XL-999 eur

 

 

Technotop logo

 

 

tel;++386 1 54 61 850 mobi;++386 40 778 770

e-mail;technotop@siol.net

www.technotop.si

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »