Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Nov integrirani ojačevalnik v A klasi podjetja HAD Audiolab - Santana 6c33

17.12.2013 - Napisal: trancedeejay

Po uspešnem komercialnem lansiranju integriranega lampaškega ojačevalnika Santana SE 6C33 na trg, kateri je tudi odlično sprejet s strani ljubiteljev lampaških avdio naprav, je HAD Audiolab  v redno ponudbo uvrstil tudi večjega in močnejšega  brata, ki se imenuje Santana PP 6c33.

 

  

Gre prav tako za integriran triodni ojačevalnik v A klasi (2 x 45W), ki z večjo močjo predstavlja tudi nekatere neobičajne rešitve v tem razredu aparatov kot je npr. delovanje izhodnih lamp s polovičnim gretjem in tako podaljšanjem življenjske dobe lamp z enostavno zamenjavo pozicije lamp,  delovanja izhodne stopnje v kombinaciji avtomatskega in fiksnega biasa ter tudi HAD-u standardnem pristopu - konstrukciji s popolno DC povezavo med stopnjami (to pomeni, brez veznih kondenzatorjev na poti signala), uporaba “interstage split” transformatorjev ter možnostjo uporabe dveh vrst vhodnih lamp s čimer uporabnik samostojno nastavlja občutljivost in zvokovni karakter te naprave – vse to z odličnim razmerjem cena/zmogljivost. Namreč, cena te naprave v standardni varianti je 1.750 EUR – cena vključuje DDV. 

 

 

 

 

 
 

Kot je je že bilo najavljeno, se v prvem kvartalu 2014 v sodelovanju z domačimi podjetji načrtuje tudi nekaj predstavitev v Sloveniji, o čemer bo HAD Audiolab pravočasno obvestil zainteresirane uporabnike. 

 

 

 

 

Več podatkov na: http://www.had-audiolab.com/product.asp?id=78

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »