Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

INTEK vabi na 8. avdiofilsko delavnico v petek 20. in soboto 21. decembra 2013

16.12.2013 - Napisal: trancedeejay


INTEK d.o.o. vabi na 8. Avdiofilsko Delavnico (dneva odprtih vrat)
 
petek 20. (od 14.00 - 19.00 ure) in sobota 21. (10.00 - 19.00 ure) decembra 2013

 
Za pravo avdiofilsko doživetje bosta poskrbela naslednja avdio sistema:
Demonstracijski salon 1:
FIDELITY MAGAZINE, Christian Bayer: Best of all worlds
It would seem that "truth", Dan Wright's third marketing attribute, is no empty promise either. For me, the ModWright LS 100 and KWA 100SE form a real dream team, also in combination with my small but pretty demanding JBL Monitors. Unlike "normal" superheroes, "The Fantastic ModWrights" do not lead gray and uninteresting lives during the day. But when the sun goes down, they still seem to don their superhero costumes and fly on their blue logo into the West, far outstripping the pedestrian mass of high-end devices.
I can't be certain of course that these appliances will conjure up the same feelings for you, but you can always ask a reputable dealer for a second opinion. Or simply follow my advice and give them a try! You may find yourself standing at the end of a long and dusty road, and be transported by this "Fantastic 2" on a musical journey to the stars. Hasta Luego.

Poslušali bomo MODWRIGHT LS 100 predojačevalnik in močnostni ojačevalnik KWA 100SE v povezavi s VIENNA ACOUSTICS Klimt Series KISS ter SHUNYATA RESEARCH filtracijo ter AUDIOQUEST kabli.

Demonstracijski salon 2:
Predstavili vam bomo širokopasnovne zvočne omaice ZU AUDIO OMEN s izkoristom 99 dB-SPL 1W, 1m v povezavi s zmagovitim CREEK EVO 50 budget integriranim ojačevalnikom.

 
Vabimo vas, da s seboj prinesete vaše originalne nosilce zvoka (CD, SACD, DV-A, DV-V) in tudi glasbo v digitalni onliki (USB) za primerjavo z vašim domačim avdio sistemom.

V času avdio delavnice bomo ponudili nosilce zvoka in slike (CD, SACD, DVD, BR) po posebno ugodnih božično novoletnih cenah, od EUR 8,00 naprej.
 

Predstavili vam tudi bomo novosti in naš avdio program. V okolici našega podjetja je veliko prostih parkirnih mest v stranskih ulicah (Metelkova, Maistrova, Friškovec, Šmartinska, …). V neposredni bližini sta parkirna hiša Meksiko in ParkiRaj.

Zaradi omejenega števila sedežev vas naprošamo, da svoj obisk potrdite s predhodnim elektronskim sporočilom na naslednja elektronski naslov intek@siol.net - Predmet (subject): potrjujem obisk AD 20131220  (ali potrdite vas prihod na 01 23 22 000).

Za osvežitev suhih grl bo poskrbljeno. Vabljeni.

Podjetje Intek d.o.o. je osnovano na veliki strasti do glasbe in avdiofilstva, občutku, za katerega se vsak dan znova trudimo, da bi ga prenesli na naše stranke ter avdio-prijatelje, s katerimi delimo ljubezen do dobre glasbe in njene vrhunske reprodukcije. Naš pristop k ditribuciji hi-fi in high-end avdio izdelkov je osnovan na prepričanju, da je za uspešno delovanje in kvalitetno svetovanje, glasbo potrebno imeti resnično rad.
V želji, da bi postali eno z izdelki, ki jih zastopamo, smo pozornost preusmerili od znanosti na umetnost, zato našo ponudbo in izdelke zaznamujeta avdiofilska duša ter osebni pristop. Čas je, da meritve in algoritme pustimo na zadnjem sedežu ter dovolimo, da nas vodi le še kreativna izjemnost glasbenega doživetja. 
Pri delu nas usmerja izredno močna želja po odkrivanju poti do glasbenih užitkov na najvišji možni ravni. Zato smo nenehno na preži za najboljšimi rešitvami, ki so na voljo na trgu. Z našimi avdio sistemi boste glasbo doživeli, kot je bilo mišljeno, da se sliši – v vernostni obliki, ki je najbližje  originalnemu zapisu. 
Izdelke in znamke, ki jih zastopamo, poznamo od znotraj navzven, poleg tega pa z družino proizvajalcev, ki jih distribuiramo in predstavljamo, gradimo močne in osebne odnose. Zaradi tega lahko strankam ob vsaki priložnosti zagotovimo vrhunske storitve ter strokovne odgovore na vsa vprašanja. Prepričani smo namreč, da si naše stranke to resnično zaslužijo.
Vabimo vas, da nas obiščete, spoznate ter ponudite priložnost, da z vami delimo našo strast in znanje.


Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »