Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Zagreb AV Show 2012

21.10.2012 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

Zagreb Audio Video Show 2012 je dobro poznan AV sejem na Hrvaškem, kjer se vrhunski proizvajalci in distributerji zabavne elektronike predstavljajo ljubiteljem dobrega zvoka in slike, prav tako pa so predstavljeni  novi dosežki  na tem področju.

V predhodnih sedemnajstih uspešnih letih prirejanja sejma je zagrebški AV Show postavil visoke standarde, ki so primerljivi s podobnimi vrhunskimi dogodki na zahodu, tako v organizacijskem kot v smislu aktualnosti predstavljenih proizvodov. Z odličnim obiskom in kakovostjo prikazanega je Zagreb AV Show skozi leta povečeval ugled in odebelil piko, ki označuje Zagreb na evropski karti pomembnih AV sejmov.
 

Pod  medijskim pokroviteljstvom in logistiko revije hifimedia, organizatorji pričakujejo, da bo osemnajsti »Zagreb AV Show« dogodek, ki bo upravičil svoj status. V prijetnem ambijentu hotela Sheraton Zagreb napovedujemo sejem na katerem se bodo prikazali najnovejši dosežki zabavne elektronike (avdio in video komponente, televizorji in multimedija s podporo z iPod združljivimi proizvodi).

 

 

 

Več informacij na:

http://hifimedia.hr/zgavshow2012

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »