Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Dnevi odprtih vrat v HI-FI salonu podjetja Intek

01.10.2012 - Napisal: trancedeejay


Dnevi odprtih vrat v HI-FI salonu podjetja Intek


V času HI-FI MULTIMEDIA SHOWa bomo odprli naša vrata vsem obiskovalcem sejma. Od petka 12.10.2011 do nedelje 14.10.2011 bo na demonstraciji  več kot 6 audio sistemov, ki jih boste lahko slišali v naših 3. demonstracijskih sobah. Predstavili vam tudi bomo novosti in naš avdio program.V okolici našega podjetja je veliko prostih parkirnih mest v stranskih ulicah (Metelkova, Maistrova, Friškovec, Šmartinska, …). V neposredni bližini sta parkirna hiša Meksiko in ParkiRaj.

Za vec informacij bomo na voljo tudi na HI-FI MULTIMEDIA SHOWu 2012 v Salonu HORTENZIJA (V kleti M Hotela).

Vabljeni na avdiofilski vikend!

Podjetje Intek d.o.o. je osnovano na veliki strasti do glasbe in avdiofilstva, občutku, za katerega se vsak dan znova trudimo, da bi ga prenesli na naše stranke ter avdio-prijatelje, s katerimi delimo ljubezen do dobre glasbe in njene vrhunske reprodukcije. Naš pristop k ditribuciji hi-fi in high-end avdio izdelkov je osnovan na prepričanju, da je za uspešno delovanje in kvalitetno svetovanje, glasbo potrebno imeti resnično rad.
V želji, da bi postali eno z izdelki, ki jih zastopamo, smo pozornost preusmerili od znanosti na umetnost, zato se v naši ponudbi odražata predvsem avdiofilska duša ter osebni pristop. Čas je, da meritve in algoritme pustimo na zadnjem sedežu ter dovolimo, da nas vodi le še kreativna izjemnost glasbenega doživetja. Avdiofilska duša in naše prepričanje  se odražata v naše izdelkih.
Pri delu nas usmerja izredno močna želja po odkrivanju poti do glasbenih užitkov na najvišji možni ravni. Zato smo nenehno na preži za najboljšimi rešitvami, ki so na voljo na trgu. Z našimi avdio sistemi boste glasbo doživeli, kot je bilo mišljeno, da se sliši – v vernostni obliki, ki je najbližje  originalnemu zapisu.
Izdelke in znamke, ki jih zastopamo, poznamo od znotraj navzven, poleg tega pa z družino proizvajalcev, ki jih distribuiramo in predstavljamo, gradimo močne in osebne odnose. Zaradi tega lahko strankam ob vsaki priložnosti zagotovimo vrhunske storitve ter strokovne odgovore na vsa vprašanja. Prepričani smo namreč, da si naše stranke to resnično zaslužijo.

Vabimo vas, da nas obiščete, nas spoznate ter nam ponudite priložnost, da našo strast in znanje delimo z vami.

 

Kontaktni podatki
INTEK d.o.o.
Njegoševa cesta 23
SI-1000 Ljubljana
tel.: +386 1 23 22 000
fax: +386 1 23 22 555
Delovni čas:
ponedeljek, torek po dogovoru (10 do 18)
sreda, cetrtek, petek 15-18h
sobota po dogovoru (od 10 do 13h)

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »