Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

iRIG - multimedijska aplikacija za iPhone ali iPad

18.03.2012 - Napisal: trancedeejay


V Sloveniji so končno na voljo vmesniki imenovani iRIG, nekateri jim pravijo priročna igračka, spet drugi so mnenja, da se z njimi lahko resno pozabavate in tudi kaj resnega ustvarite. Nekaj znanja, domišljije, iznajdljivosti in iRIG AmpliTube pa si recimo na lahek in poceni način ustvarite svoj snemalni studio kjerkoli.  iRig AmpliTube je kompakten kitarski vmesnik za Apple iPhone in iPad. Z interneta prenesete brezplačno programsko opremo AmpliTube in vašo tablico ali pametni telefon uporabljate kot snemalni studio.Z iRig AmpliTube lahko priključite vašo kitaro ali bas na svoj iPhone ali iPad. iRig deluje z brezplačno programsko opremo AmpliTube. V mono vhod priključite kitaro ali bas, v stereo vhod lahko priključite slušalke, ojačevalec ali zvočnike. Tablični računalnik ali prenosni telefon se tako spremeni v snemalni studio.iRig vmesnik je najlažji način, kako glasbo direktno s kitare prenesete na vaš iPad oz. iPhone. iRig ne deluje samo s programsko opremo Amplitube, ampak tudi z drugimi programi za snemanje in obdelavo glasbe. Način uporabe je izredno preprost.

V to družbo sodi tudi iRig Midi.


IRig Midi je kompakten adapter, ki omogoča priklop Midi združljive dodatne opreme, kot so klaviature, bobni in krmilniki na vaš iPhone ali iPad.  

iRig Midi je kompakten adapter, ki omogoča priklop Midi združljive dodatne opreme, kot so klaviature, bobni in krmilniki na vaš iPhone ali iPad. iRig združuje zabavo in uporabnosti pri ustvarjanju glasbe. Na voljo so številne brezplačne aplikacije za urejanje in snemanje glasbe. iRig Midi ima tri priključke in, out in thru. Ima tudi mikro USB priključek za polnjenje IOS naprave, medtem , ko je v uporabi.Da bo popolno, uporabite še iRig Mic, saj  omogoča snemanje kakovostnega zvoka na vaš iPhone ali iPad kjerkoli in kadarkoli. iRig Mic omogoča snemanje kakovostnega zvoka na vaš iPhone ali iPad kjerkoli in kadarkoli. Idealen je za pevce in tekstopisce, odličen pa je tudi za snemanje govorov, intervjuje, podcaste in še veliko več. Idealen je za uporabo z vokalnimi aplikacijami, saj je odličen za snemanje in obdelavo. iRig Mic je robusten in vzdržljiv, saj ima kovinsko ohišje.

 

Poleg omenjenih, ki so že zdaj na voljo v izbranih trgovinah po Sloveniji, lahko po naročilu dobite tudi DJRig, iRig MIX…

Informacije : Nika d.o.o., Knezova 11, Ljubljana, tel: 01 5466 320, info@nika.sihttp://www.ikmultimedia.com/irigmidi


Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »