Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 275 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 09, 2025 12:42 Naslov sporočila: |
|
|
ambasador je napisal/a: | Philipsov CD recorder. Kupil sem ga hčeri 1996 leta. | Glede na tvoj opis napake (in starost), bi jaz zamenjal gumico, ki zapre predal in na koncu dvigne mehanizem z laserjem in spindel motorjem.
Ali ti kdaj predvajalnik sam odpre predal nekaj sekund po zaprtju? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Feb 09, 2025 14:03 Naslov sporočila: |
|
|
Pri servisih vedno "slab laser" začne preskakovat ali ne prebere skladb proti koncu cdja tako da...
Tam se še tracking ušvica full  _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Feb 09, 2025 14:16 Naslov sporočila: |
|
|
Glede dojemanja in prilagajanja... meni se dogaja, da če mi zvok ne odgovarja, mi po 5 minutah še manj, vedno bolj in bolj mi gre na živce in predlagam izklop ali zamenjavo, če je res nevzdržno za moj okus. Seveda govorim o posnetkih ki jih poznam. Ne morem sodit posnetka katerega poreklo je lahko vprašljivo. In potem naredim krivico sistemu. _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|