Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Povezava squeezebox-a
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
berny28



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:09
Prispevkov: 97
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2009 10:14    Naslov sporočila: Povezava squeezebox-a Odgovori s citatom

Živijo soforumaši.

Imam en močen problem. Squeezbox se mi noče več brezžično povezat v mrežo. Sem ga tudi odklopil in odnesel poleg routerja, pa še vedno noče vspostavit povezave. Nekaj mesecev je delovalo super, potem pa preko noči konec. A kdo ve kaj bi lahko bil problem, če ne pa kje je servis?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.



Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Prispevkov: 2484
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2009 12:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če se je vse spridilo preko noči, ti je mogoče router padel dol in pozabil nastavitve. To se je meni zgodili (samodejni reset nastavitev za brezžično omrežje). Pokukaj v nastavitve usmerjevalnika..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
berny28



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:09
Prispevkov: 97
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2009 13:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni mi padel.

Internet in TV še vedno delujeta brezhibno.Ne vem če je to. Bi pa bilo lepo, če bi lahko kje drugje sprobal squeeza.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.



Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Prispevkov: 2484
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2009 13:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi brezžičen internet deluje?

Saj ima kak prijatelj wireless.. tisti squeezecenter pa ga že poprosiš da namesti za 10minutk, pa poskušaš.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
berny28



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:09
Prispevkov: 97
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2009 13:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi internet deluje brezhibno. Edino, da se je squeez pokvaril. Booo.....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dr.sah



Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Prispevkov: 1356
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2009 14:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

probaj Squeeza resetirati na tovarniške nastavitve, in nato še enkrat od začtka.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
berny28



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:09
Prispevkov: 97
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2009 00:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne pomaga.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
megane



Pridružen/-a: Pet Maj 2008 20:28
Prispevkov: 152
Kraj: Benedikt

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2009 00:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče pa ti je brezžična povezava (mrežna) v SB crknila
Če si ga nesel poleg routerja si ga probal vsaj s kablom priklopit ?


LP, Dejan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
berny28



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:09
Prispevkov: 97
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2009 12:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne nisem probal. A ve kdo kje je servis, oziroma kje so servisi?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trancedeejay
Site Admin


Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Prispevkov: 1323
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2009 13:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jest vas pa res ne zastopim folk. Malo se okol obrnite. Kdo prodaja Squeeze, kdo je uvoznik, vsi bi radi nekaj na pladnju, tut dvakrat kliknt se nobennmu ne da. Kot lahko vidiš prodaja Squeeze Aris Jabolko, Logitech zastopnik pa je Eventus. Je problem zavrtet številko in vprašat za servis? V kolikor je v garanciji ga pa neseš tja, kjer si ga kupil, če ne drugega se proba v Aris Jabolko skonektat.
Have a nice Day

Matt
_________________
MUSIC IS THE KEY
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before



Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Prispevkov: 2771
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2009 14:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Jest vas pa res ne zastopim folk. Malo se okol obrnite. Kdo prodaja Squeeze, kdo je uvoznik, vsi bi radi nekaj na pladnju, tut dvakrat kliknt se nobennmu ne da. Kot lahko vidiš prodaja Squeeze Aris Jabolko, Logitech zastopnik pa je Eventus. Je problem zavrtet številko in vprašat za servis? V kolikor je v garanciji ga pa neseš tja, kjer si ga kupil, če ne drugega se proba v Aris Jabolko skonektat.
Have a nice Day

Matt


Povsem upravičeno si se "razkuril". Ne morem verjet, da se (to opažam v mnogih temah!) ljudje sploh ne spomnijo da obstajajo spletni iskalniki in da ne pomislijo na to, da se je treba v primeru okvare ali drugih problemov najprej obrniti na prodajalca pri katerem je naprava kupljena. Embarassed
_________________
Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gorko1



Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Prispevkov: 656
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2009 19:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
trancedeejay je napisal/a:
Jest vas pa res ne zastopim folk. Malo se okol obrnite. Kdo prodaja Squeeze, kdo je uvoznik, vsi bi radi nekaj na pladnju, tut dvakrat kliknt se nobennmu ne da. Kot lahko vidiš prodaja Squeeze Aris Jabolko, Logitech zastopnik pa je Eventus. Je problem zavrtet številko in vprašat za servis? V kolikor je v garanciji ga pa neseš tja, kjer si ga kupil, če ne drugega se proba v Aris Jabolko skonektat.
Have a nice Day

Matt


Povsem upravičeno si se "razkuril". Ne morem verjet, da se (to opažam v mnogih temah!) ljudje sploh ne spomnijo da obstajajo spletni iskalniki in da ne pomislijo na to, da se je treba v primeru okvare ali drugih problemov najprej obrniti na prodajalca pri katerem je naprava kupljena. Embarassed


Eh,na tem forumu še tako gre. Da vidiš malo računalniške in GSM forume.
Eni kreteni miljardo krat sprašujejo isto zadevo,pa čeprav jim to visi pred nosom.

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
dr.sah



Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Prispevkov: 1356
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2009 20:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ok, pa če se vrnemo na temo:
ali si probla squeeza povrniti na tovarniške nastavitve? In odinštalirati slimserver iz PCja in to ponovno inštalirati?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
berny28



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 11:09
Prispevkov: 97
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 02:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kontaktiral sem eventus in jim ga bom poslal. Ampak a so oni serviserji Logiteca?? Se mi je pa že nekajkrat zgodilo, da prodajalci ne vedo ne kdo a še manj pa kje je serviser za prodane naprave.
Moj zadnji primer je bil v BB-ju. Kiss-ev dvd se mi je pokvaril pa sem se šel v BB pozanimat kdo je serviser, ker sem ga pri njih kupil. Pa kaj mislite kakšen je bil odgovor?

Nimamo pojma. Tako da sem se moral po svoje znajti. Pa verjemite mi, da ni bil osamljen primer.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sound



Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Prispevkov: 238
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 25, 2009 07:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poglej, če si SB kupil v trgovini si zraven dobil garancijski list, na listu ti pa piše kdo je serviser. Mislim da je servis v Lj. Jurčkova pri Leclercu.

Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com