Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mito11
Pridružen/-a: Sre Avg 2011 12:06 Prispevkov: 152 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 17:46 Naslov sporočila: |
|
|
audiofrik je napisal/a: | ne vem zakaj bi bile takšne slike potrebne, sploh ker verjetno A1 nikoli niste imeli v lasti in kar nabijate nekaj kaj ste pobrali nevemkje na naetu...
Seveda ojaèevalec v A razredu obratovanja ne more v nobenem primeru biti hladen na otip razen seveda z enormnimi hladilniki.. ampak še vedno je to ena najboljših stvari ki jih je MF kdajkoli naredil |
@audiofrik vabljen na kavo. Ja, ta je pa moj in ga ne rabim za cvrtje zrezkov. Zakaj bi kdo "nekaj nabijal" , èe objavi smešno sliko.
Strinjam se z drugim delom gornjega posta. Ta ojaèevalec je zakon. Se greje in komu to mar. A klasa se paè greje.
Imam še eno hujšo peèico, ki sliši na ime Sugden A21a. Tega sem dobil pred kratkim in se ne morem odloèiti katerega naj dam v oglase in katerega obdržim. |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 041955456 |
|
|
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1491 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 18:51 Naslov sporočila: |
|
|
paè z leti postajam alergièen na neumnosti in eden od dokaj neutemeljenih mitov je da se A1 greje kot peèica, posledièno crkuje ipd, to je na internetnih zeljnikih že kar dolgo, èeprav je ojaèevalec starejši od neta..
V resnici je malo nadpovpreèno topel, relativno zanesljiv, razen z kakimi res specifiènimi zvoèniki glede pregrevanja neproblematièen in stabilen, .nikjer recimo ne piše da opevani manjši Naimi za bistveno veè denarja dajo dosti manj od sebe, so zelo obèutljivi na kablovje in zvoènike, hitro postanejo primernejši za peko zrezkov ampak preden je na enoi strani rahlo opeèen tudi ojaèevalec odleti... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
nek_do
Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2276 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 01, 2014 23:33 Naslov sporočila: |
|
|
Zaèelo se je in eden mora odpret sezono.
Živel 1. maj in živel b.b.q.
_________________ Lep je dan |
|
Nazaj na vrh |
|
|
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 01, 2014 23:44 Naslov sporočila: |
|
|
Iz krušne peèi,doma.
_________________ vintage , Diy |
|
Nazaj na vrh |
|
|
HIFRIK
Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 11:42 Naslov sporočila: |
|
|
galop je napisal/a: | Iz krušne peèi,doma.
|
Eeee... to bi tudi jaz!
Bodo pa danes pravi prekmurski èvapi -brez prasca _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
HIFRIK
Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 11:47 Naslov sporočila: |
|
|
galop je napisal/a: | Iz krušne peèi,doma.
|
Eeee... to bi tudi jaz!
Bodo pa danes pravi prekmurski èvapi -brez prasca _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
audiomaniac
Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 987 Kraj: LJ
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 21:00 Naslov sporočila: |
|
|
Baklava,še topla
_________________ vintage , Diy |
|
Nazaj na vrh |
|
|
uzitek123
Pridružen/-a: Sob Dec 2013 16:12 Prispevkov: 121 Kraj: OPLOTNICA
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 21:58 Naslov sporočila: |
|
|
baklava. Bod dec pa spiši recept |
|
Nazaj na vrh |
|
|
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 22:09 Naslov sporočila: |
|
|
uzitek123 je napisal/a: | baklava. Bod dec pa spiši recept |
Bit èe j----o. Najboljše baklave v življenju sem jedel v slašèièarni DIANA v Izoli, ko sem bil še klinac (74-80 ). Po tem ni šans probat boljših, niti v Turèiji.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
|
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 03, 2014 10:15 Naslov sporočila: |
|
|
Potrebuješ listnato testo,sicer kupljeni v naših trgovinah so kot karton,
edino turško testo je bomba ampak se ga dobi le v eni trgovini v ljubljani, drugaèe pa plasti testa ,vsako plast pokapljas z raztopljenim maslom , orehi grobo mleti in nato spet testo , sladkor voda limona in ko je peèeno zaliješ .Zelo preprosto a zelo sladko.najlažje si boš predstavljal èe si pogledaš na youtubu.
Jutri pa burek iz krušne peèi.
pa dober tek _________________ vintage , Diy |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 5984 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sob Maj 03, 2014 11:45 Naslov sporočila: |
|
|
galop je napisal/a: | Potrebuješ listnato testo,sicer kupljeni v naših trgovinah so kot karton,
edino turško testo je bomba ampak se ga dobi le v eni trgovini v ljubljani, drugaèe pa plasti testa ,vsako plast pokapljas z raztopljenim maslom , orehi grobo mleti in nato spet testo , sladkor voda limona in ko je peèeno zaliješ .Zelo preprosto a zelo sladko.najlažje si boš predstavljal èe si pogledaš na youtubu.
Jutri pa burek iz krušne peèi.
pa dober tek |
Moja Ĺľena jih dela, ko dobi listnato testo iz Bosne (jih prinese znanka).
Pri orehih pa jih, po bosanskem receptu od taiste znanke, polovico zmelje z roènim mlinèkom, polovico pa seseklja z nožem. Tako dobi kontrastno kremasto-hrustljavo polnilo. Ne smem niti pomisliti, se skoraj zadavim s temi baklavami... _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
|
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1747 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 17, 2014 23:56 Naslov sporočila: |
|
|
otroèièek si je zaželel kosilo....
_________________ šoo mazgoon |
|
Nazaj na vrh |
|
|
nek_do
Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2276 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 23, 2014 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
Tole pa še ni bilo na "forumskem jedilnem listu" in za veèino bi bolj kot v temo njami sodilo v rubriko bljak. Ja kaj èmo nekateri jih obožujejo veèina pa sovraži. Pa paše skupaj: pivo, kos kruha in......
_________________ Lep je dan |
|
Nazaj na vrh |
|
|
siroliver
Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 998 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Maj 23, 2014 18:08 Naslov sporočila: |
|
|
Vampi so super,jaz naribam se parmezana cez |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|
Zadnje teme - HI-FI |
-
CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Kaj trenutno poslušate?
-
Dogodki v svetu HI-FI-ja, sreèanja
Sejem gramofonskih plošè
-
Dogodki v svetu HI-FI-ja, sreèanja
Bristol HI-fI show
-
HI-FI
Slušalkarski sistemi
-
HI-FI
MySqueezebox.com DOWN?
-
Do-It-Yourself
Spet nov lampaš
-
HI-FI
Nova igraèa je doma......
-
Do-It-Yourself
DIY popravila
-
CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Tidal
-
HI-FI
Roon labs
-
CD, Vinil, DVD, Blu-ray
YouTube & stuff
-
HI-FI
DAC?
-
HI-FI
Uvoz naprave iz ZDA
-
HI-FI
Zvoèniki - izkušnje - predlog
-
HI-FI
Kam na popravilo?
|
|