Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mito11
Pridružen/-a: Sre Avg 2011 12:06 Prispevkov: 152 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 17:46 Naslov sporočila: |
|
|
audiofrik je napisal/a: | ne vem zakaj bi bile takšne slike potrebne, sploh ker verjetno A1 nikoli niste imeli v lasti in kar nabijate nekaj kaj ste pobrali nevemkje na naetu...
Seveda ojačevalec v A razredu obratovanja ne more v nobenem primeru biti hladen na otip razen seveda z enormnimi hladilniki.. ampak še vedno je to ena najboljših stvari ki jih je MF kdajkoli naredil |
@audiofrik vabljen na kavo. Ja, ta je pa moj in ga ne rabim za cvrtje zrezkov. Zakaj bi kdo "nekaj nabijal" , če objavi smešno sliko.
Strinjam se z drugim delom gornjega posta. Ta ojačevalec je zakon. Se greje in komu to mar. A klasa se pač greje.
Imam še eno hujšo pečico, ki sliši na ime Sugden A21a. Tega sem dobil pred kratkim in se ne morem odločiti katerega naj dam v oglase in katerega obdržim. |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 041955456 |
|
|
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1491 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 18:51 Naslov sporočila: |
|
|
pač z leti postajam alergičen na neumnosti in eden od dokaj neutemeljenih mitov je da se A1 greje kot pečica, posledično crkuje ipd, to je na internetnih zeljnikih že kar dolgo, čeprav je ojačevalec starejši od neta..
V resnici je malo nadpovprečno topel, relativno zanesljiv, razen z kakimi res specifičnimi zvočniki glede pregrevanja neproblematičen in stabilen, .nikjer recimo ne piše da opevani manjši Naimi za bistveno več denarja dajo dosti manj od sebe, so zelo občutljivi na kablovje in zvočnike, hitro postanejo primernejši za peko zrezkov ampak preden je na enoi strani rahlo opečen tudi ojačevalec odleti... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
nek_do
Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2276 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 01, 2014 23:33 Naslov sporočila: |
|
|
Začelo se je in eden mora odpret sezono.
Živel 1. maj in živel b.b.q.
_________________ Lep je dan |
|
Nazaj na vrh |
|
|
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 01, 2014 23:44 Naslov sporočila: |
|
|
Iz krušne peči,doma.
_________________ vintage , Diy |
|
Nazaj na vrh |
|
|
HIFRIK
Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 11:42 Naslov sporočila: |
|
|
galop je napisal/a: | Iz krušne peči,doma.
|
Eeee... to bi tudi jaz!
Bodo pa danes pravi prekmurski čvapi -brez prasca _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
HIFRIK
Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 11:47 Naslov sporočila: |
|
|
galop je napisal/a: | Iz krušne peči,doma.
|
Eeee... to bi tudi jaz!
Bodo pa danes pravi prekmurski čvapi -brez prasca _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
audiomaniac
Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 987 Kraj: LJ
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 21:00 Naslov sporočila: |
|
|
Baklava,še topla
_________________ vintage , Diy |
|
Nazaj na vrh |
|
|
uzitek123
Pridružen/-a: Sob Dec 2013 16:12 Prispevkov: 121 Kraj: OPLOTNICA
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 21:58 Naslov sporočila: |
|
|
baklava. Bod dec pa spiši recept |
|
Nazaj na vrh |
|
|
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2014 22:09 Naslov sporočila: |
|
|
uzitek123 je napisal/a: | baklava. Bod dec pa spiši recept |
Bit če j----o. Najboljše baklave v življenju sem jedel v slaščičarni DIANA v Izoli, ko sem bil še klinac (74-80 ). Po tem ni šans probat boljših, niti v Turčiji.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
|
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 03, 2014 10:15 Naslov sporočila: |
|
|
Potrebuješ listnato testo,sicer kupljeni v naših trgovinah so kot karton,
edino turško testo je bomba ampak se ga dobi le v eni trgovini v ljubljani, drugače pa plasti testa ,vsako plast pokapljas z raztopljenim maslom , orehi grobo mleti in nato spet testo , sladkor voda limona in ko je pečeno zaliješ .Zelo preprosto a zelo sladko.najlažje si boš predstavljal če si pogledaš na youtubu.
Jutri pa burek iz krušne peči.
pa dober tek _________________ vintage , Diy |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 5982 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sob Maj 03, 2014 11:45 Naslov sporočila: |
|
|
galop je napisal/a: | Potrebuješ listnato testo,sicer kupljeni v naših trgovinah so kot karton,
edino turško testo je bomba ampak se ga dobi le v eni trgovini v ljubljani, drugače pa plasti testa ,vsako plast pokapljas z raztopljenim maslom , orehi grobo mleti in nato spet testo , sladkor voda limona in ko je pečeno zaliješ .Zelo preprosto a zelo sladko.najlažje si boš predstavljal če si pogledaš na youtubu.
Jutri pa burek iz krušne peči.
pa dober tek |
Moja žena jih dela, ko dobi listnato testo iz Bosne (jih prinese znanka).
Pri orehih pa jih, po bosanskem receptu od taiste znanke, polovico zmelje z ročnim mlinčkom, polovico pa seseklja z nožem. Tako dobi kontrastno kremasto-hrustljavo polnilo. Ne smem niti pomisliti, se skoraj zadavim s temi baklavami... _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
|
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1747 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 17, 2014 23:56 Naslov sporočila: |
|
|
otročiček si je zaželel kosilo....
_________________ šoo mazgoon |
|
Nazaj na vrh |
|
|
nek_do
Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2276 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 23, 2014 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
Tole pa še ni bilo na "forumskem jedilnem listu" in za večino bi bolj kot v temo njami sodilo v rubriko bljak. Ja kaj čmo nekateri jih obožujejo večina pa sovraži. Pa paše skupaj: pivo, kos kruha in......
_________________ Lep je dan |
|
Nazaj na vrh |
|
|
siroliver
Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 998 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Maj 23, 2014 18:08 Naslov sporočila: |
|
|
Vampi so super,jaz naribam se parmezana cez |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|
Zadnje teme - HI-FI |
-
Do-It-Yourself
Spet nov lampaš
-
CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Kaj trenutno poslušate?
-
Do-It-Yourself
DIY popravila
-
CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Tidal
-
HI-FI
Roon labs
-
CD, Vinil, DVD, Blu-ray
YouTube & stuff
-
HI-FI
MySqueezebox.com DOWN?
-
HI-FI
DAC?
-
HI-FI
Uvoz naprave iz ZDA
-
HI-FI
Zvočniki - izkušnje - predlog
-
HI-FI
Kam na popravilo?
-
Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Bristol HI-fI show
-
HI-FI
Nova igrača je doma......
-
HI-FI
Slušalkarski sistemi
-
HI-FI dodatki
Zvočniški kabli, interkonekti
|
|