Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Squeezebox tema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 135, 136, 137  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
simonceli



Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36
Prispevkov: 157
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 29, 2015 19:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni dela b.p.

O.S sem updateal iz 8.1 na 10. Kot rečeno, deluje b.p, pravtako vsi ostali programi.
Berem pa, da so lahko težave z določenimi programi, če se naloži "čiste" windowse.
Kaj ti pa napiše, oz kje se je zaustavilo ?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Soundfreak



Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Prispevkov: 490
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 30, 2015 19:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

NOče se povezat, računalnik in center sicer najde, poveže pa ne. Squeezecenter piše da normalno dela, povezana sta oba na isti router. Probal sem žično in brezžično. Napiše : connecting to server, pol pa can't connect to server.

Tudi po novem network setupu zadeva napiše enako.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
simonceli



Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36
Prispevkov: 157
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 01, 2015 08:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A v "Open Web Control " prideš?
Vidiš zbirko?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Soundfreak



Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Prispevkov: 490
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 03, 2015 14:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najde mi mape, pol pa ko hočem odpret mapo, pa melje in melje in nič ne zmelje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Bowers



Pridružen/-a: Tor Apr 2014 11:14
Prispevkov: 3

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 03, 2015 19:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam sem imel naloženo Win10 par dni in mi je normalno delal.Sedaj sem zopet na Win 7 in krasno dela že nekaj let.Katero verzijo imaš naloženo?Tudi meni so določene verzije nagajale in moj predlog je Logitech media server 7.7.1 in konec problemov.Upam!
l.p.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Soundfreak



Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Prispevkov: 490
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 09:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trenutno sem na 7.7.5....probam downgrade-at... na 7.7.1
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Bowers



Pridružen/-a: Tor Apr 2014 11:14
Prispevkov: 3

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 10:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam bi ga popolnoma odstranil in potem naložil 7.7.1
Upam,da ti bo uspelo
l.p.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NCC2000



Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28
Prispevkov: 391
Kraj: Slovenia

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 11:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

je mogoče na winsih kaj narobe s skupno rabo?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Soundfreak



Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Prispevkov: 490
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 14:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No da opišem tole mini "odisejado"... Shocked

Po neuspelih poskusih, da odstranim 7.7.5 (win10 ni in ni pustil uninstala da opravi svoje delo), ročno brisanje zatajilo, regedit nikakor zagnati, ... skratka po celem dopoldnevu brskanja po raznih forumih in iskanju odgovorov na 100 raznih error sporočil... sem se kratkomalo odločil za restore kompletnega sistema. Naložil 7.7.1 in zadeva deluje BP. Very Happy Hvala @bowers, @simoncelli in @NCC2000...

Zdaj pa da še naložim vse ostale zadeve. Rolling Eyes Ampak vse je lažje, ko zraven muska špila Cool Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
simonceli



Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36
Prispevkov: 157
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 16:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, lepo da ti sedaj deluje!

Zanimivost; sam imam verzijo 7.7.5 - 1416570306, od 27.11.2014 ( takrat sem imel še win 8.1 ).
Sedaj imam win 10, ampak Logitech Media Server Status še vedno prepozna Win8...Smile
Kaj naj rečem, hvala "bug"-u, ker očitno pod win 10 ne dela ali kaj? Smile : )
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Soundfreak



Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Prispevkov: 490
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 16:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bolj kot 7.7.5. verzijo sumim win 10. Nekaj se je moralo "zašuštrat", ker mi ni dovolil nič, odstraniti programe, na novo naložiti nove programe... stalno javljal napake... važno da zdaj vse dela. Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Bowers



Pridružen/-a: Tor Apr 2014 11:14
Prispevkov: 3

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2015 17:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za odstranjevanje programov ponavadi,če drugače ne gre uporabljam Revo Uninstaller,ta mi počisti vse.Važno je da sedaj dela 7.7.1 in z to verzijo verjetno ne boš imel več problemov.l.p.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JanezBlond



Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50
Prispevkov: 130
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 27, 2015 19:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam manši problem!
Uporabjam Squeezbox server ki ga poganjam na Nas4free serverju.
Zdaj ugotavljam, da mi na Squeezeboxu ne kaže pravilno čžš fontov.
Vem, da mi je to včasih delalo OK, zdaj pa ne najdem kje bi to spet nastavil nazaj. Na serverju imam SMB nastavljeno na Unicode UTF 8. Ali kdo ve kje nastaviti, da bo SB server kazal pravilno Unocode fonte?
Sicer mi windows pravilno prikazuje fonte na serverju, tako da je sigurno problem v SB serverju.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JanezBlond



Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50
Prispevkov: 130
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 30, 2015 19:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JanezBlond je napisal/a:
Imam manši problem!
Uporabjam Squeezbox server ki ga poganjam na Nas4free serverju.
Zdaj ugotavljam, da mi na Squeezeboxu ne kaže pravilno čžš fontov.
Vem, da mi je to včasih delalo OK, zdaj pa ne najdem kje bi to spet nastavil nazaj. Na serverju imam SMB nastavljeno na Unicode UTF 8. Ali kdo ve kje nastaviti, da bo SB server kazal pravilno Unocode fonte?
Sicer mi windows pravilno prikazuje fonte na serverju, tako da je sigurno problem v SB serverju.



Sem uspel rešiti zadevo!

Če ima še kdo podoben problem, je rešitev tu:

https://forums.logitech.com/t5/Mysqueezebox-com-Squeezebox/Incorrect-encoding-iso-8859-1-used-by-squeebox-server-on-linux/td-p/797839
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu



Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Prispevkov: 2632
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 31, 2015 14:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bowers je napisal/a:
Za odstranjevanje programov ponavadi,če drugače ne gre uporabljam Revo Uninstaller,ta mi počisti vse.Važno je da sedaj dela 7.7.1 in z to verzijo verjetno ne boš imel več problemov.l.p.
Dosti boljši in preprostejši od Reva je http://www.wisecleaner.com/wise-program-uninstaller.html, ki se tudi zelo pridno nadgrajuje.

Krasno mi dela na vseh domačih mašinah, ki imajo, XP SP3, 7ke SP3 in 8.1, zadnja verzija.
Ima tudi opcijo Force uninstall, ki vedno deluje, razen seveda v primeru kakih botov za katere je treba poiskat orodja na netu.

Za potolčt bote in trdovratno nesnago je drugače pravi junak, AdwCleaner.
Spečka jih, da se človeku kar smeji in se sploh ne namesti na PC, laufaš ga iz namizja.
Po pucanju ostane samo njegova mapa v Program files, da se lahko spomniš nanj naslednjič, ko kaj bedastega ali prikritega klikneš na netu, pa ne bi smel...
Drugače ga laufam vsakih par mesecev, ker lepo puca tudi manjša sranja, ki jih protivirusni ne zaznajo.
_________________
Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 135, 136, 137  Naslednja
Stran 136 od 137

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com