Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

HI-FI trgovine v tujini

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
trancedeejay
Site Admin


Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Prispevkov: 1372
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 17, 2008 10:52    Naslov sporočila: HI-FI trgovine v tujini Odgovori s citatom

V tej temi obiskujemo trgovine po tujini.
Ker sem krvno vezan na Pulo, bi bil greh ĆØe nebi predstavil edino pulsko HI-FI trgovino Audio-Cinema-Art. Tako sem se v soboto odpravil tja, da naredim tudi kakÅ”no slikico za vas (z ubogim A60, ki jemlje zadnje izdihljaje) in poklepetal s prodajalcem Draganom, ki je res faca. Po posebnem nakljuĆØju sem preko telefona govoril z njegovim oĆØetom audiofilom, ki pozna tudi g. SmolĆØiĆØa, ki na Multimedia Showu ponavadi zastopa NAT Audio, povabljen pa sem tudi na kakÅ”no drinko in da naslednjiĆØ kakÅ”no reĆØemo na temo HI-FI-ja.
ƈe bi sami iskali trgovino, bi jo znali iskati celo veĆØnost, naj pa vam zadevo olajÅ”am. Torej trgovina se nahaja v ulici Dobrilina 6 in ĆØe ste v zadnjih par letih bili v Puli vam bodo navodila preprosta. Trgovina se nahaja v centru mesta blizu "Zlatnih vrata" oz. vsak verjetno ve kje je v Puli McDonalds. Od McDonaldsa ĆØez križiÅ”ĆØe samo naravnost v en klanec in na vrhu klanca desno, trgovino lahko prepoznate po tej sliki:



Pa Ŕe nekaj slik znotraj trgovine:



















Pa Ŕe pozdrav ob odhodu Very Happy



Have a nice Day

Matt
_________________
MUSIC IS THE KEY
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Prispevkov: 5406
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 17, 2008 13:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Te trgovinice ne poznam, na fotkah pa mi deluje pestro založena. Vidim, da imajo na zalogi kar nekaj razliĆØnih stvari, kar je impresivno za tako malo trgovinico. NaÅ” celjski big-bang je proti njej pravi gigant, pa je njegov hifi oddelek (pustimo sedaj plastik fantastik all in one linije) po raznolikosti ponudbe hifi komponent & zvoĆØnikov primerjano s tem prava srovÅ”na.

Tranci, ideja da se predstavijo trgovine okoli nas, se mi zdi super. Upam, da bo sledilo Å”e veĆØ takÅ”nih foto shootingov. Cool

Kako pa je kaj z MajdiĆØem v Celovcu? Tam nisem bil že od pamtiveka. Njihova spletna stran http://www.majdic.at/ je mrtva. Trgovina sploh Å”e laufa? Ti boÅ” vedel povedati, saj si bolj na tekoĆØem.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
xray80



Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01
Prispevkov: 291
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 17, 2008 14:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri nas v BB v Kopru so celo umaknili demo sobo. Zdej je samo en mali setup z dali zvoĆØniki od reciverjev pa imajo Yamaho pa Onkio, verjetno se na obali malo prodaja hi- fi roba, narod kupuje tiste all in one komponente. Veliko ljudi, da veliko na videz. Npr moja ima politiko sistem mora biti ĆØim manjÅ”i, cenejÅ”i ter ĆØim bolj estetski, kakovost zvoka je zadnja stvar na katero gleda. NajveĆØja pomanklivost hi-fi scene je cena, katere je previsoka in samo privrženci bojo dali toliko za robo, teh pa je glede na celotno prebivalstvo bolj malo. Veliko ljudi sploh ne ve, kaj je to. Ko pa jim omeniÅ” ceno se samo zasmejejo in na koncu ti izpadeÅ” ĆØuden. Oz ti reĆØejo ma kaj govoriÅ” neumnosti, npr ta kabel ne more stat toliko. Glede trgovine pa je res dobro založena pohvale lastniku. Trance ideja je res dobra. Slike pa so zakon. Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
LonelyGuy



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 14:14
Prispevkov: 36
Kraj: My litle world

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 17, 2008 14:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
MajdiĆØem v Celovcu?


Nekje so imelu tudi to debato in pravijo, da naj bi bila njihova spletna trgovina :
http://www.electronic4you.at

der Firma Hifi Video Majdic GmbH

naj Ŕe dodam link za avstrijski ceneje.si http://geizhals.at/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trancedeejay
Site Admin


Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Prispevkov: 1372
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 17, 2008 15:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Majdic ima se vedno trgovino, glede spletne strani pa nebi vedel zakaj je u kamn že nekej ĆØasa. Tale electronic4you je sosednja stavba oddaljena 10m, mozno pa da je v kakÅ”ni povezavi z MajdiĆØem. Bom Å”el v kratkem v Klagenfurt pa bom poslikal, seveda pa lahko to stori vsak ĆØlan kjerkoli že bo in naleti na HI-FI trgovino.
Have a nice Day

Matt
_________________
MUSIC IS THE KEY
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dzigi



Pridružen/-a: Sob Maj 2008 17:15
Prispevkov: 101
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2008 11:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V cinema-art v Puli sem bil že 2x, tudi letos poleti. Zelo prijazen prodajalec (starejÅ”i možakar), trgovina pa pestro založena...imajo veliko zvoĆØnikov (jamo,energy,Opera)..sliÅ”al pa sem tudi Magneplanarje ki so bili takrat priklopljeni na Simaudio Moon cd player in Unison research P70 integrirca. Videl kar nekaj stvari od Unisona, Primare in Cambridge audio. Izgleda gre Hi-fi na HrvaÅ”kem bolj v promet kot pri nas.

Audiofil, glede MajdiĆØa se ti pa definitvno splaĆØa it pogledat saj ima ĆØisto novo trgovino (halo) samo za hi-fi in video...loĆØeno od ostale, ki je za gospodinjske aparte...Ponudba v Hi-fi trgovini je pa odliĆØna..imajo 3 demo sobe za audio, pa Å”e 3 za video...najveĆØ je od B&O, imajo pa za pokazat Linn,Cyrus,Mf,Krell, Project, Sonus faber,Canton, B&W,primare,CA,Prima Luna, Vienna acoustics pa Å”e druge ki si jih sedajle ne spomnim ...od vsega gor naÅ”tetega imajo vsaj nekaj kosov za pokazat tko da je res dosti za videt in sliÅ”at...trgovci so pa tudi prijazni...ti priklopijo za posluÅ”at kar želiÅ”...jaz sem takrat posluÅ”al celotni Cyrus sistem (cd8+8vs2+psx) in SF Concerto Domus
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 040 457 712
trancedeejay
Site Admin


Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Prispevkov: 1372
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 23, 2016 22:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zadnje ĆØase sem potoval skozi kar nekaj držav. PrejÅ”nji teden sem prezivel v Å vici, zato sem se odloĆØil, da poiÅ”ĆØem v mestu Fribourg tudi kakÅ”no HI-FI trgovino. Naletel sem na edino v samem centru mesta z imenom Audiopur.

Sicer ne gre za kakÅ”en konkreten in avdiofilsko pedanten demo salon a je videti lepo zbirko gramofonskih ploÅ”ĆØ, ki so naprodaj, nekaj za slusalkarje in nekaj za vintage zanesenjake.




































_________________
MUSIC IS THE KEY
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe