Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Integrirani ojačevalci s HT bypass vhodom
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gwb



Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Prispevkov: 506
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 15, 2009 17:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naim Nait 5i (in verjetno tudi novi 5i-2) ima tudi t.i. unity gain opcijo.

EIS d.o.o. ima na strani oglas za enega "second hand".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1627
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 15, 2009 18:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
Ampak povej prosim čemu bi na Sonyjev ojačevalnik na direct in vhod(mimogrede:ta je namenjen CD playerju in zaobide predojačevalno enoto) priključeval AV receiver? Shocked



Hehe, saj sem ze v treh postih zgoraj napisal zakaj. Pa bom se enkrat napisal.

Na kratko: Najpomembneje je, da mi ni potrebno preklapljat zvocniskih kablov za prednji par zvocnikov. Pridobim na Stereo kvaliteti, ker stereo pac poganja kvaliteten stereo ojacevalec in ne A/V receiver.

Na dolgo:
1. CD povezem z integricem direktno na normalni CD vhod
2. Zvocniski kabli za prednji par so prikljuceni na integrircu
3. Tako poslusam stereo, pridobim na kakovosti sterea; A/V receiver je tukaj popolnoma izkljucen.
4. Ko zelim uporabljati hisni kino je vkljucen A/V receiver, ki je s chinchom prikljucen na DIRECT IN vhod, vkljucen je tudi integrirc, kjer sedaj preskocim predojacevalec od integrirca, kar je seveda nujno! Volume kontrolo zelim preko A/V receiverja in ne na integrircu. Vsi ostali zvocniki (center, back levo desno in sub) so normalno prikljuceni na A/V receiverju.
5. Izgube v kakovosti zvoka tukaj prakticno ni, ker kar prihaja pri filmih levo in desno so bolj ali manj efekti in ne HI-FI.

lp, d.


Nazadnje urejal/a delfinus Sob Avg 15, 2009 18:24; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1627
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 15, 2009 18:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
čudi me da nima tale 808 ,narejeno še tako kot imata manjša modela 590 in 690 katere imam in pri katerih lahko fizično ločiš končno stopnjo od predojačevalca z mostički zadaj in tako 100 procentno ločiš oboje.ker če npr .na samo končno stopnjo priključim svoj predelan cdp na lampo(z regulacijo gaina) se zvok močno popravi v vseh ozirih.kljub temu je potenciometer za glasnost na sony -u še vedno delujoč.mogoče bomo zadevo sprobali na vranskem z velikimi open bafli k1 če bo koga zanimalo.


Ampak kot razumem in kar sem prebral sedaj na netu je ta direct in to. Preskocis predojacevalno stopnjo in ojacevalec deluje zgolj samo kot power amp. Sicer pa se najverjetneje vidimo na Vranskem. Bo tam kak od teh ampov?

@tnx gvb.... samo limajte imena ojacevalcev, vse jih bom nastudiral Very Happy

lp, d.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ajka



Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Prispevkov: 3181
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 15, 2009 19:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Če ni potrebna neka super kvaliteta za hišni kino ne vem zakaj bi potem moral uporabit "končno stopnjo" od integrirca ... Enostavno uporabljaš AV komponente in to je to ... Zaradi komoditete preklaplajanja si potem primoran izbirat samo določene ojačevalce !!!
Že tako je težko sestavit dober sistem posledično tudi zvok,potem pa da si omejen z neko "postransko tehnično zadevo" ,ki naj bi jo imel ojačevalec !!!

Ne razumem audiofilov ki jim je vedno bolj "komoditeta" prva tehnična lastnost in ne zvok...Na daljincih bi radi odpirač za pivo ....In že daljinec je že malo zastarel,ker ga je treba vzet v roke in je to napor !!!...Glasovna izbira bi bila in je dejansko prava stvar,da se ne premaknemo s fotelja ... Že CDje in DVDje se jim ne da odpirat in stavit v komponento ...

Pred kratkim se bral ta dober vic, ki naj bi veljal za ženske :

Ženske najdejo problem za vsako rešitev !

Mislim,da bi to veljalo tudi za audiofile, ki najdejo probleme kjer že imajo rešitev !!!
_________________
~ ** ~
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: -
Wolumen



Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Prispevkov: 345
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 15, 2009 20:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Si mogoče kaj razmišljal o razdelivcu za združitev več zvočnikov na isti izvor...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu



Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Prispevkov: 2635
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 15, 2009 21:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Yamahini surround receiverji premorejo funkcijo Direct stereo in nekateri so dejansko koncipirani kot integrirani ojačevalci okoli katerih so navešeni chipampi, ki poganjajo surround zvočnike.

Direct stereo deluje tako(pravi fabrika), da gre signal direktno z vira na ojačevalec in zadeva zveni res zelo podobno solidnemu ojačevalcu.

Domnevam, da premorejo dražji Yamahini AV modeli konkretnejše predojačevalce(pa še vedno neprimerljive z dobrimi audio predojačevalci), vseeno pa tudi nekateri cenovno dostopnejši presenetljivo ponujajo kar nekaj dobrega stereo zvoka s to funkcijo-popolnoma dovolj za začetnika..

Za hec sem naredil preizkus in signal dokaj resne končne stopnje poslal skozi prižgan in tudi skozi ugasnjen AV receiver in moram reč, da je končna zvenela bolje brez prizvokov receiverjega solidnega povprečnega notranjega ožičenja in predojačevalca .
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1627
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 16, 2009 02:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fantje hvala za komentarje in pozivljanje razprave. Torej po vrsti:

@Ajka:

Glede tvojega prvega vprasanja zakaj rabim koncno stopnjo od integrirca je odgovor slednji, ki ga ze ponavljam veckrat. Samo integric rabim zato, da imam lahko obstojece zvocniske kable prikljucene direktno na integrircu in da imam lahko CD prikljucen direktno na integrirc in da je A/V receiver izkljucen, ko poslusam stereo. Ko pa gledam filme pa potrebujem koncno stopnjo na integrircu, saj zelim volume kontrolo na A/V receiverju za vse zvocnike in volume kontrolo na integrircu mrtvo. Zato in ne zaradi povecevanja kakovosti hisnemu kinu Smile.

No sej, moja filozofija je morda res v popolnem nasprotju s filozofijo tipicnega audiofila in tu pac moja metodologija morda ni sprejemljiva za koga. Ampak jaz pac zelim gradit na sistemu, ki ga imam trenutno doma. Fora pri vsem tem pa je, da imam dovolj casa, da najdem en dober ojacevalec s to funkcijo, zdi se mi, da je to podrocje zelo neraziskano, saj tudi audiofili ne vedo ali kak integrirc ta priklop ima oz. nima in tudi preko neta je tezko dobit informacije. Najveckrat dobim najbolj zanesljivo informacijo skozi Owner's manuale, da se res prpricam, da to tako deluje kot jaz iscem.
No danes sem ziher nasel priblizno 10 novih integrircev, ki to imajo. Tako sem te priklope nasel na visokih razredih tako starih kot tudi sedaj novejsih ojacevalcev. In sedaj v zadnjem casu, so se ti priklopi zacel pojavljat mal stevilcnejse, ker je pac to postala ena nisa.
Namrec pri meni doma se recimo 70% vrtijo filmi, ampak okey, je pa cca 30% casa namenjeno tudi poslusanju glasbe in tu vem, da imam se nekaj zaloge, ki jo lahko izkoristim, glede na zvocnike, ki jih imam. Sedaj postavljati nov sistem je nemogoce, ker nimam placa in to preprosto ne gre. Kupovat receiver visjega razreda, tudi ne bi tvegal, ker ni nujno, da bo stereo res tako zelo boljsi kot je lahko preko dobrega integrirca. In sedaj prodajati popolnoma nov receiver bi lahko bila napaka. Trenutni receiver mi je v home cinema super in me popolnoma zadovolji, v stereu je pa dober in zadovoljuje pricakovanje, ampak mi daje izziv, da bi pa se mal poskusil s kaksno dobro stereo alternativo. To je bilo tko ze nekaj let v moji podzavesti.
Moja praksa dosedaj je pokazala, da stereo pac najboljse spila na ojacevalcih, ki so namenjeni za to. Priklopil sem tudi ze svoj navaden stereo integrirc na obstojece zvocnike, ki ga imam sicer za poganjanje multimedije v PC sobi in pac odkril, kje so prednosti integrircev in to je dodatna muzikalicnost.
No sedaj sem skozi tole temo odkril nekaj zelo dobrih in tudi hi-end alternativ, ki ziher ne bile slabe za poskusit. Res je, mogoce sem deloma omejen z dolocenimi modeli integrircev, ampak verjam, da ga ni vrag, da ni med temi alternativami ena, ki mi bo zvokovno zelo vsec. Sigurno pa bom v nekaj mesecih odkril se nove modele. Pocakal bom tudi Hi-Fi sejem.... itn. Teh ojacevalcev pa zelim sedaj odkriti cimvec in potem pac raziskovati dalje, pogledati, ce se kje kak prodaja, se ga poskusa poslusat, dobit na testiranje, se o tem menit in razpravljat, iskat prednosti, slabosti. Tko, da bomo vidli, na koncu bom sigurno vzel tisto, kar bo usesu odgovarjalu. In nekako tudi imam izoblikovan okus, kaj bi rad v glasbi slisal. Tko nekako, mal drugacna smer gradnje hi-fi sistema, ampak sigurno bomo na koncu nasli eno dobro stereo resitev.

@wolumen; sem tudi razmisljal o tej alternative o switcherju, a mislim, da bi tu mal zakompliciral, ker bi rabil tako integrirc kot spet novo skatlo (switcher) na polici. Placa mi nazalost zmanjkuje, tko da nova kistica poleg ne pride vec v postev. Tudi glede kablov - bili bi potrebni novi zvocniski kabli in to enkrat od receiverja do switcherja in se enkrat od integrirca do switcherja in obstojeci do zvocnikov; kar spet zelo podrazi celotno zadevo. Tudi do kaksni mini izgub bi lahko prislo zaradi switcherja.

@mestni pu... tudi moj trenutni Marantz ima pure direct mode. V tem modu poslusam stereo. Tu je cel video del A/V receiverja mrtev, tudi displej ugasne, sub ni aktiven. Moc ojacevalca se poveca na 2x130W. Zvocno je obcutno boljsi kot pa navaden Stereo mode. Zvocna slika postane bolj dinamicna, bas avtoritarenejsi, instrumenti bolj realni in zivi.
Kar se pa tice posiljanja signalov cez receiver pa je moj cilj tu ravno nasproten. Pri stereu hocem integric uporabljat v svoji primarni funkciji, t.j. kot integrirc. Vsi kabli od CDja in zvocniski bi bili na njemu. Receiver je tu popolnoma ugasnjen.
Signal bi iz receiverja na integrirc posiljal samo v primeru gledanju fimov. Te izgube, ki jih opazas ti, pa bi pri meni nastajale tako zgolj samo pri gledanju filmov in bi bile zagotovo v toleranci, ker pri home cinema pac ne zahtevam hi-fi na levem in desnem kanalu. Se pa s tvojimi opazanji popolnoma strinjam in vem za njih. Vendar jih v svojem primeru pri stereu tako ne bi dozivljal.

pozdrav, d.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu



Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Prispevkov: 2635
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 16, 2009 17:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Morda bi bil zate zanimiv podoben sistem kot si ga lasti znanec.
Copy paistano..


sistem 5.0 hišnega kina
sem TE -je kot interkonekte in zvočniške uporabil za
stereo in center.
Zadnji par je na
nekem brezveznem zvočniškem
kablu nekje za parket letvico in
ju nimam namena menjati.

Stereo: Dynaudio audience 82
Center: Dynaudio audience 122c
Zadaj:

Dynaudio audience 52

Končna: Primare 30.5 ( 5
tranzistorskih mono stopenj )

Izvor: Squezzebox classic ter Cambridge audio dacmagic povezan preko coax-a.


Iz Dac-a skozi balasiran izhod preko XLR-RCA profi Neutrick adapterja
s TE-ji na končno ( prednja LR kanala )

5.0 kino ima za izvor sony
PS3 preko optike na procesor EMOTIVA MMC-1 in prednji 3 kanali s TE-ji na končno,
zadnja dva sta na Qed performace 2.

Problem imam
z dvojnim signalom ( iz daca in procesorja) na končno stopnjo, zato
po potrebi
kable preklopim, trenutno pa uporabljam Y člen ( dva not, en ven ), ki se kar obnese. Resno razmišljam o lotanju dveh kablov v en RCA ker enostavno ne bi želel dodatnega preklopnika
, ne vem pa kako se bo obneslo. Če bo bolje kot Y adapter sem zmagal, potrebno pa bo poizkusiti.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DAVOR



Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Prispevkov: 454
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 16, 2009 19:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen.

Ideja kombinacije hišnega kina in kvalitetnega poslušanja stereo glasbe na način ki si si ga zastavil je odlična stvar.
Vendar ob branju postov in linkov, ki si jih podal me še vedno begajo ene stvari, ki pa se mi zdijo kar pomembne.
Ok... če sem prav razumel. Cd bi imel priključen na integrirec na cd input, receiver pa iz 5 ali 6.1 out ...front chanel na pre oz. power amp direct in na integrircu. Na tem mestu pa je treba vedet kako je to izpeljano. Ker če se pre in ob vklopu nazaj na normalen modus ne prekine je integrirec med poslušanjem sterea še vedno delno povezan z receiverjem, ki ima na vhodu še kondenzatorje, upore, lahko celo muting tranzistorje ki celo sklenejo vhod in bo tišina. To ti bo jasno če boš imel pred seboj shemo recimo kakega ojačevalca ki ima ...recimo od zadaj preklop. Ta preklop izklopi preamp in ga ob vklopi samo poveže ne odklopi pa činčov pre in.
Jaz bi povezal front out iz receiverja na aux. Nastavil bi potenciometer za glasnost v pozicijo, ki bi ustrezala glasnosti...ter si jo zapomnil in bi potem ob gledanu filmov samo preklopil na aux poti obrneš na recimo 2uro in gremo. Ko pa imaš stereo pa cd in aux je totalno izključen in nima nobenega vpliva na pre in power amp ki sta v integrircu.
Obenem pa se ne rabiš obremenjevat z vhodnimi občutljivostmi poweramp delov v različnih integrircih, ki zagotovo niso enake kot končni deli v receiverju, in boš itak moral nastavljat.
Upam, da nisem preveč zakopliciral...oz. ti malo olajšal nakup integrirca, tako da ne bo potrebno gledat samo po tistih z pre in.
l.p.
_________________
KISS- Keep It Simple and Smart
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
drago67



Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Prispevkov: 1088
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 16, 2009 19:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz bi to čist enostavno naredu brez nekega preklaplanja.hišni kino posebej .stereo sistem posebej.toliko prostora se zmeraj najde na polici za dodaten ojačevanik in cd player ter zvočnike ob strani ali na tistih ki že stojijo.še najbolje je pa zadevo dat v drugo sobo in je problem rešen.pssssssttt .... vsi ven .....fotr muziko posluša.amen. Laughing

jaz teh blemov nimam.....srečno ločen .stanovanje ostalo pa še kakšna hiša. Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1627
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 16, 2009 19:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drago se strinjam, a to ne bo slo tu pri meni. Kot prvo nimam ustreznaga prostora, oz nocem nabutat sobe, da me potem vse veze z vseh strani. Kot drugo pa to predstavlja dodatne stroske, treba je nabavit potem nove zvocnike, nove kable, interkonekte, kar pa raketira stroske spet sky high. Smile

Sicer pa pravkar studiram tele vintage ojacevalce, ki si mi jih navedel na prejsnji strani. Tudi tistega tvojeg, ki si ga predlagal Sony TA-F707ES in pa se top, kar je Sony kdajkoli naredil Sony TA-F808ES. Mal se sprasujem, kako to kej spila, oz kako je kaj s kondenzatorji v njem. Bi blo pa tole vredno slisat. Cenovno se bi jih dalo dobit dokaj ugodno. Ampak kot ze receno, mal me pri teh starejsih ojacevalcih skrbijo leta in posledicno stanje kondicev.

ajde, lp, d.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1627
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 16, 2009 20:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hoj so-imenjak,

DAVOR je napisal/a:
Pozdravljen.
Ok... če sem prav razumel. Cd bi imel priključen na integrirec na cd input, receiver pa iz 5 ali 6.1 out ...front chanel na pre oz. power amp direct in na integrircu.


Tako je, CD bi bil prikljucen direktno na integrirc. Iz receiverja pa bi na integrirc peljal zgolj pre-out za L in R kanal in to na tist power amp in, direct input. No sedaj so tule navedeni ojacevalci vsi s to funkcijo. Eni majo stikalno, da moras sam fizicno premikat stikalo zadaj, ali s tipko na front panelu ali pa najbolj elegantno to ima Vincent SV-234 pritisk na Line 5, kjer deluje zgolj samo power amp del. Tu na ta Line 5 od vincent ojacevalca pripeljes pre out za L-R iz receiverja. Tu pri vincentu verjetno ob pritisku na line 5 preskoci rele in izklopi predojacevalec in deluje zgolj koncna stopnja. Da je temu tako je pa na prvi strani en moj tretji post, kjer navajam link do ene nemske strani, kjer so omenjeni integrirc ocenjevali.

Citiram:
Nastavil bi potenciometer za glasnost v pozicijo, ki bi ustrezala glasnosti...ter si jo zapomnil in bi potem ob gledanu filmov samo preklopil na aux poti obrneš na recimo 2uro in gremo. Ko pa imaš stereo pa cd in aux je totalno izključen in nima nobenega vpliva na pre in power amp ki sta v integrircu.


Tudi to je alternativa, ampak se malce bojim, tu bi verjetno moral bit zelo discipliniran pri rabi in pazit, da ne bi v dolocenem momentu morda spustil kak prehud signal iz A/V receiverja na integrirc. Pazit bi moral tudi na glasnost, ki je nastavljena na integrircu. Tu zal nimam prakse z rabo na ta nacin. Ampak je alternativa ja.


Kar se pa tice nastavljanja glasnosti pa bi bila raba v mojem primeru lazja. Saj bi gain za L-R na receiverju, ki bi jih fural na integrirc skalibriral zgolj samo prvic in jih uskladil z gainom ostalimi zvocniki, ki bi jih gonil A/V receiverja direktno.

ajde, lp, d.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu



Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Prispevkov: 2635
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 07:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Največ najdeš o tem na USA forumih...

Tule je debata o večih končnih stopnjah na AV receiverjih.

http://forums.audioholics.com/forums/showthread.php?t=17004&page=52
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1627
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 09:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mestn Pu, tnx za link, bom pregledal, kaj kej pravijo na Audioholics.

Moram pa povedati, da mene ne zanimajo toliko same koncne stopnje za home cinema, to mi je v drugem planu.Zanimivi so zgolj kvalitetni klasicni stereo ojacevalci, ki pac imajo opcijo da delujejo tudi kot koncna stopnja za front L in R kanal. Cilj imam izboljsati stereo podrocje in tu stereo ojacevalec uporabljam v njegovi primarni funkciji. A/V receiver takrat pociva. Za home cinema pa imam namen integrirc uporabljati pac kot power amp iz preprostega razloga, ker ga tako moram uporabljati, saj bodo zvocniski kabli za front L in R prikljuceni na integrircu in ne na receiverju.

lp, d.


Nazadnje urejal/a delfinus Sre Avg 15, 2012 17:18; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before



Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Prispevkov: 2796
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 10:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen!

To je to kar iščeš:

http://www.krellonline.com/krell_component.php?id=110&page=S300i

Preberi si navodilo za uporabo (stran 19). Tam je vse razloženo kako klasičen vhod spremeniš v HT vhod, torej bypass predojačevalnega dela integrirca. Ni pa treba posebej poudarjati da gre za kvaliteten ojačevalec. Pa tudi cena ni, glede na kvaliteto, pretirana.
_________________
Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Naslednja
Stran 2 od 20

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe