Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1550 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Pet Mar 03, 2023 15:02 Naslov sporočila: |
|
|
ambasador je napisal/a: |
Važno da se zabavate. Ni moj namen prepričati že prepričane.
Lahko avdiofil uživa v testiranju in neskončnih kombinacijah kablov, lahko uživa v zbiranju plošč brez gramofona. Vsak na svoj način uživa. Ni kontradikcije. |
Ja seveda, saj je samo hoby.
Hmm, en Janez je nekoč o hobijih rekel: Moja žena zbira olagumije. Vedno jih ima v torbici. Jasno da je to njen hoby, ker nima ku..a.  _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LightBit

Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11 Prispevkov: 2213 Kraj: Kranj
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 5796 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Čet Mar 23, 2023 22:44 Naslov sporočila: |
|
|
ck je napisal/a: | ambasador je napisal/a: |
Važno da se zabavate. Ni moj namen prepričati že prepričane.
Lahko avdiofil uživa v testiranju in neskončnih kombinacijah kablov, lahko uživa v zbiranju plošč brez gramofona. Vsak na svoj način uživa. Ni kontradikcije. |
Ja seveda, saj je samo hoby.
Hmm, en Janez je nekoč o hobijih rekel: Moja žena zbira olagumije. Vedno jih ima v torbici. Jasno da je to njen hoby, ker nima ku..a.  |
Hebiga, večini na forumu je hobi dobro predvajana glasba, nekaterim pa... niti ne.
V mladosti sem poznal kar nekaj mladcev s polnimi žepi prezervativov. Za vsak slučaj, če bi rabili
itak da niso.. še danes v penziji se oglašajo kot neki švaleri... _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|