Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1487 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2022 18:09 Naslov sporočila: |
|
|
Čestitam! Uživaj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1438 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Apr 30, 2022 16:50 Naslov sporočila: |
|
|
Odlična izbira, najti dobro služijo...lpm _________________ miro |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
Vlady
Pridružen/-a: Sre Apr 2022 3:36 Prispevkov: 3 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Sob Apr 30, 2022 21:24 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem za odgovore/mnenja... Sledim vsakodnevno..tak je..budget sem postavil ker pac nimam toliko prihodkov in imam majhnega otroka(zato tudi iscem slusalke). Tam nekje do cca 250€ je namen odstet za slusalke...nove ali pa rabljene(seveda v cimbolj mint stanju.)..danes sem malo pogajkoval po raznih trgovinah...nikjer pa ni bilo priloznosti preizkusa(vsaj da bi bile kje razstavljene da bi pomeril kako sedejo na glavo kaj sele zvokovni preizkus...razen neke philipsove...ampak res tiste tanajcenejse 🤣...
Torej..kaksen predlog glede tegovin ljer se da to preizkusit...ce ze ne zvokovno vsaj kako pasejo na glavo/usesa? |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 040819730 |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1371 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Tor Maj 03, 2022 01:14 Naslov sporočila: |
|
|
Z lahkoto se jih preizkusi v Sonus Art v BTC. https://sonusart.si/
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1925 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 5955 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Maj 03, 2022 17:32 Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam da je za prvi nakup skoraj vseeno kaj kupiš.
Malo zaradi tega ker nimaš pojma o problematiki oziroma kaj sploh želiš, malo tudi zato ker slabih slušalk pravzaprav ni.
Pa se na pomanjkljivosti privadiš in uživaš v prednostih.
V takem plačaš malo za 'vstopnico' ki ti pomaga izoblikovati kaj si pravzaprav želiš.
Ko se spomnim svojih prvih slušalk (HD414)
https://www.cnet.com/tech/mobile/does-sennheisers-iconic-1968-headphone-compare-with-todays-headphones/
se nasmehnem - nisem jih mogel prehvaliti, hkrati pa sem jih lahko poslušal največ pol ure. Čez pol leta pa niti to ne več. A če si me vprašal kaj kupiti -je to bil odgovor. Danes me tako vedenje zabava.
Tako sem 'razkrstil' s to disciplino. Kasneje sem prišel v stik s Stax-om, pri enem dohtarju, ki me je redno vabil na seanse; je imel dva para. Ta Stax mi je edini nudil prave barve instrumentov v klasičnem orkestru.
Za pop ali rock pa ne vem. Morda je tudi tu JBL car. _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|