Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Technics Sound Procesor SH-GE90 - ŠUM

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> VINTAGE
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
druID



Pridružen/-a: Ned Apr 2020 13:34
Prispevkov: 5
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 06, 2020 06:28    Naslov sporočila: Technics Sound Procesor SH-GE90 - ŠUM Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Starejši občan, nov tukaj - zato najprej prav lep pozdrav vsem!

Morda kdo pozna razlog, da moj starček Technics Sound Procesor SH-GE90 ob predvajanju glasbe oddaja šum. Če recimo dam predvajanje CD na pavzo, šum izgine. Če znižam visoke frekvence je zadeva še poslušljiva, vendar glasbo poslušam zadnje čase že kar z izklopljenim. Sicer se pa tudi ob minimalni glasnosti pojavi white noise, ki je izredno moteč.

"Leži" na ojačevalcu Technics SE-A800S v kombinaciji s Technics SU-C800U.

Ima kdo kako idejo?

HVALA

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LightBit



Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11
Prispevkov: 1177
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 06, 2020 07:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali je bilo to vedno tako ali se je pojavilo?
_________________
Behringer über alles.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
druID



Pridružen/-a: Ned Apr 2020 13:34
Prispevkov: 5
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 06, 2020 07:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LightBit je napisal/a:
Ali je bilo to vedno tako ali se je pojavilo?


To opažam, zadnje pol leta. Kabli? Na ojačevalec je priklopljen zvok iz računalnika... Hm, mogoče je pa to..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LightBit



Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11
Prispevkov: 1177
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 06, 2020 09:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dvomim da so kabli, če se je pojavilo na novo.
Če si kaj spreminjal v tistem času, le preveri. Drugače je lahko tudi kaj pokvarjeno.
_________________
Behringer über alles.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
druID



Pridružen/-a: Ned Apr 2020 13:34
Prispevkov: 5
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 06, 2020 09:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bom pogruntal, ker mi ne da miru.
Hvala za tvoj odgovor.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> VINTAGE Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com