Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Onkyo tx-nr656 in ht-r370 istočasni prižig

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matevz25



Pridružen/-a: Ned Feb 2018 11:11
Prispevkov: 18
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 29, 2020 13:41    Naslov sporočila: Onkyo tx-nr656 in ht-r370 istočasni prižig Odgovori s citatom

Pozdravljeni, me zanima če kdo ve kako z prižigom enega prižgem tudi drugega. Drugega uporabljam za 2x sube poganjat že kkšno leto, pa je pač non stop prižgan. Sem pa meril sedajle porabo in je 55w, kar se nabere skozi leto..
Sem probal pred časom oba dat na 1 kanal, to deluje samo potem z nastavitvami enega spreminjam tudi drugega. Če sta oba na ločenem pa lahko oba prižgem in ugasnem samo treba pritiskat preveč gumbov.. je kkšen način da bi jih povezal hdmi pa bi prvi zbudil drugega? Trenutno je samo 2x koksijalec iz 657 v 370 pa naprej v sube.. hvala če kdo ve. Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
delfinus



Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Prispevkov: 1560
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 29, 2020 14:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To bi slo z daljinecem, ki omogoca programiranje in, da lahko nastavis makroje. Na ta nacin prizges poljubno veliko aparatur, ki jih pac potrebujes za doloceno aktivnost.

lp, d.
_________________
If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matevz25



Pridružen/-a: Ned Feb 2018 11:11
Prispevkov: 18
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 29, 2020 15:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ma sej imam enega logitecha pa mi tipke niso všeč, bom pa 2x tipkal, ker z enim ugasnem 3stvari samo tx370 se ne ker ni povezan s hdmi, sej to sem misil če bi se dalo, najbolje da probam kaj se zgodi, v 656 kar na en nezaseden kanal dam hdmi pa v 370 vklopim pa da vidim.. lahko pa, da ga bo ugasnil..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
dr.sah



Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Prispevkov: 1383
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 29, 2020 21:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Logitec uporabi, tam se komot to naštima.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com