Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Oppo Blu Ray
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Samo en ssid je. Frekvenca je 2,4ghz. Sem dal dol še en pc network analyzer pa isto najde samo wifi naprave.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Tma



Pridružen/-a: Pet Nov 2010 3:06
Prispevkov: 288
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

habo66 je napisal/a:
Ruter je:
INNBOX F60
HGW FTTH SFP
SBB2278C0
V2.0 Smile

https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/files/files/uploads/article/innbox_f60_navodila_0.pdf



Kar pokliči 064 064 064 - če nisi vešč bo tako najhitreje urejeno...

LP, T
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tv modul imaš tudi na ethernetu pa ti ga Fing pokaže, Oppa pa ne. Čudno. Kaj če bi naredil factory reset Oppa?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Saj ne vem kaj bi lahko spremenil, v ruter se ne morem skonektati, ker imajo zgleda protected, razen, da probam dodat še en ruter in na tega dam vse naprave.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

benma je napisal/a:
Tv modul imaš tudi na ethernetu pa ti ga Fing pokaže, Oppa pa ne. Čudno. Kaj če bi naredil factory reset Oppa?

Ne, ne pokaže mi ga, pokaže mi sam smart-TV, ki je v wifiju.
Skratka v nobenem network analizerju mi ne pokaže nobeno (od dveh) naprav, ki sta s kablom povezana na ruter.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Potem se pridružujem nasvetu @tma. Tudi jaz imam T2 in s Fingom vidim tv modul, ki je na ethernetu plus vse naprave na wifi.

Posebni router za muziko je dobra ideja. Jaz ga imam in imam nanj priključene vse naprave, ki jih imam na kablu, na wifi pa telefon, s katerim upravljam z napravami. Imaš vso kontrolo. Je pa potrebno nekaj znanja, da zadeve nastaviš.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LightBit



Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11
Prispevkov: 1117
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

habo66 je napisal/a:
Jp, tnx, tut to sem ze probal, pa ne dela. Ip mi prikaze in le tega potem vnesem v aplikacijo pa rece “connection unsuccesfull”


Zanimivo, to je zunanji IP.

Če greš z katero drugo napravo sem: https://www.whatismyip.com/
Ali dobiš isti IP?
_________________
Behringer über alles.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LightBit



Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11
Prispevkov: 1117
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 19:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Morda lahko kaj nastavljaš na https://horizont.t-2.net?
_________________
Behringer über alles.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NCC2000



Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28
Prispevkov: 547
Kraj: Slovenia

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 20:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poklič na t2 teh. support in povprašaj, če ti lahko LAN-e njihovega routerja skonfigurirajo v mrežno varianto. Če ne gre, nabavi svoj router in vse gor pa bo šlo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 783
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 20:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

NCC2000 je napisal/a:
Poklič na t2 teh. support in povprašaj, če ti lahko LAN-e njihovega routerja skonfigurirajo v mrežno varianto.

Zadeva mora delovati po defaultu. Meni deluje od kar sem na t2. Očitno je tu nekaj narobe. Support bo že ugotovil.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NCC2000



Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28
Prispevkov: 547
Kraj: Slovenia

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 22, 2020 21:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

benma je napisal/a:
NCC2000 je napisal/a:
Poklič na t2 teh. support in povprašaj, če ti lahko LAN-e njihovega routerja skonfigurirajo v mrežno varianto.

Zadeva mora delovati po defaultu. Meni deluje od kar sem na t2. Očitno je tu nekaj narobe. Support bo že ugotovil.


Ni rečeno. Vsak router providerja se skonfugurira glede na stanje pri naročniku, koliko tv-jev, koliko PC-jev itn ... Poklicat na T2 in povedat želje.
Še bolje pa nabavit svoj router in lastno prevzet nadzor nad konfiguracijo svojega LAN omrežja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2020 12:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem klical na T-2. Sicer sem sedaj v pisarni, tako, da stestiram, ko pridem domov. Kabelski porti na T-2 ruterju so bili nastavljeni na zunanji IP, se pravi nimajo naslova 192.168.., temveč nekaj zunanjega (slika na prejšnji strani). Najbrž se zato ne vidi teh naprav v mreži z raznimi Fing-i ipd., ki analizirijo samo naslove od xxx.xxx.xxx.1 do 255. Sedaj je tehnik spremenil, da so trije porti (od štirih) na notranjem IPju, eden pa ostane na zunanjem (za TV komunikator). Upam, da je to to. Javim.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
habo66



Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Prispevkov: 733
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2020 15:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, dela, hvala vsem za skrb Smile
Skratka utp porti na ruterju so lahko konfigurirano tako, da dobivajo zunanje ip-je, ki jih pa aplikacija ne vidi, zato more tehnik nastaviti vhode, da delujejo z lokalnimi ip-ji. Lp

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stran 8 od 8

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com