Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova igrača je doma......
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 98, 99, 100  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
fjaka



Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Prispevkov: 1596
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 08, 2018 16:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

simon740 je napisal/a:
fjaka je napisal/a:


Bosse 901 ?

Čestitke


točno tako...in dedicated equilazer brez katerega ne igra...MK VI...

HVALA za čestitke...juhuuuuuuuuuu... Very Happy ...
_________________
šoo mazgoon
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nek_do



Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Prispevkov: 2117
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 08, 2018 17:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ fjaka a to je Bose 901 Series VI mk1 še s "tastarimi" driverji in Equalizerjem, če se ne motim.

Itak pa še čestitke.
_________________
Lep je dan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka



Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Prispevkov: 1596
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 08, 2018 19:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a obstaja kak novejši, če odštejem tistega, ki ima equalizer v stojalih....ne spremljam...
_________________
šoo mazgoon
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dr.sah



Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Prispevkov: 1351
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2018 08:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
simon740 je napisal/a:
fjaka je napisal/a:


Bosse 901 ?

Čestitke


točno tako...in dedicated equilazer brez katerega ne igra...MK VI...

HVALA za čestitke...juhuuuuuuuuuu... Very Happy ...


Z čim jih boš pa poganjal? To sem si jaz hotel kupiti lred leti, pa nekako nisem potem tega realiziral.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nek_do



Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Prispevkov: 2117
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2018 10:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
a obstaja kak novejši, če odštejem tistega, ki ima equalizer v stojalih....ne spremljam...


Bose 901 series 6 mk 2 Eq. se na zunaj kaj dosti ne razlikuje od prve verzije. Ima samo drugačno - zeleno ledico in pa predvsem spremenjeno - prilagojeno elektroniko novim evropskim zakonom. Predvsem pa so vidni drugačni driverji v samih zvočnikih.





_________________
Lep je dan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka



Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Prispevkov: 1596
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2018 13:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
fjaka je napisal/a:
simon740 je napisal/a:
fjaka je napisal/a:


Bosse 901 ?

Čestitke


točno tako...in dedicated equilazer brez katerega ne igra...MK VI...

HVALA za čestitke...juhuuuuuuuuuu... Very Happy ...


Z čim jih boš pa poganjal? To sem si jaz hotel kupiti lred leti, pa nekako nisem potem tega realiziral.


trenutno so vkomponirani na obstoječi sistem: AR LS3B + GAS son of Ampzilla
_________________
šoo mazgoon
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka



Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Prispevkov: 1596
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2018 14:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ena stvar me moti...equalizer je non-stop pod napetostjo...a je to OK?...elektroniki Question ...
_________________
šoo mazgoon
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ck



Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Prispevkov: 1184
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2018 17:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
ena stvar me moti...equalizer je non-stop pod napetostjo...a je to OK?...elektroniki Question ...


Vgradi stikalo če ga nima oz. preveri obstoječega,
_________________
LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka



Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Prispevkov: 1596
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2018 22:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ck je napisal/a:
fjaka je napisal/a:
ena stvar me moti...equalizer je non-stop pod napetostjo...a je to OK?...elektroniki Question ...


Vgradi stikalo če ga nima oz. preveri obstoječega,


obstoječega ni....a naj uničim orgigigi škatlo in namestim IEC za DostNor kabel, ali dam navaden preklopnik na brivsko žico?????.... Laughing ...
_________________
šoo mazgoon
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bogomir 4051



Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Prispevkov: 1183
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2018 14:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ena možnost je tudi, da vsakič, ko ne rabiš, potegneš vtikač iz 230 vtičnice. Za poslušanje, pa ga porineš noter . Laughing
_________________
miro
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031361550
LightBit



Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11
Prispevkov: 513
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2018 15:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je še najboljša opcija.
_________________
SpeakerSim - program za simuliranje zvočnikov
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vintagesonic



Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Prispevkov: 1329
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2018 16:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bogomir 4051 je napisal/a:
Ena možnost je tudi, da vsakič, ko ne rabiš, potegneš vtikač iz 230 vtičnice. Za poslušanje, pa ga porineš noter . Laughing


Mogoče za nekoga "butast" predlog, namesto vsakokratnega "vtikanja in iztikanja" Very Happy

Seveda pa ni to rešitev tipa "Furutech ali Oyaide".

https://www.conrad.si/Brezzicno-stikalo-za-notranjo-uporabo-Renkforce,-najvecji-domet-%28na-prostem%29-30-m,-2-delni-komplet.htm?websale8=conrad-slowenien&pi=1208455&ci=SHOP_AREA_17200_0806012

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka



Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Prispevkov: 1596
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2018 17:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic je napisal/a:
bogomir 4051 je napisal/a:
Ena možnost je tudi, da vsakič, ko ne rabiš, potegneš vtikač iz 230 vtičnice. Za poslušanje, pa ga porineš noter . Laughing


Mogoče za nekoga "butast" predlog, namesto vsakokratnega "vtikanja in iztikanja" Very Happy

Seveda pa ni to rešitev tipa "Furutech ali Oyaide".

https://www.conrad.si/Brezzicno-stikalo-za-notranjo-uporabo-Renkforce,-najvecji-domet-%28na-prostem%29-30-m,-2-delni-komplet.htm?websale8=conrad-slowenien&pi=1208455&ci=SHOP_AREA_17200_0806012



sploh ni butast predlog...edino ne kapim zakaj 4 šaltunge na daljincu...a za 4 vtičnice?...equalizer res ne rabi ne Oyaide ne Furutech...
_________________
šoo mazgoon
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vintagesonic



Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Prispevkov: 1329
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2018 17:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
...edino ne kapim zakaj 4 šaltunge na daljincu...a za 4 vtičnice?...equalizer res ne rabi ne Oyaide ne Furutech...


V priloženem kompletu je sicer res ena vtičnica in en daljinec. Ampak z nakupom dodatnih vtičnic

https://www.conrad.si/Dodatna-brezzicna-vticnica-za-notranjo-uporabo-Renkforce,-najvecji-domet-%28na-prostem%29-30-m.htm?websale8=conrad-slowenien&pi=1208457

lahko z istim daljincem kontroliraš štiri različne/ločene vtičnice ( 4 kanali ) ali pa uporabljaš samo en kanal za eno ali več vtičnic.

Če insistiraš, da rabiš samo eno vtičnico in en daljinec, ti ponujajo tudi to opcijo, ampak je dražja. Ne sprašuj me zakaj, ker ne vem Very Happy

https://www.conrad.si/Brezzicno-stikalo,-maks.-doseg-%28na-prostem%29:-30-m,-za-notranjo-uporabo.htm?websale8=conrad-slowenien&pi=1429859&ci=SHOP_AREA_17200_2806106

Glede uporabe Oyaide "vs" Furutech "vs" ostali, se je pred časom skoraj razplamtela vojna na AK, zato se bom v tej smeri opravičil in ne bom podal komentarja.

http://www.audio-kontakt.com/forum/viewtopic.php?t=31&postdays=0&postorder=asc&start=2055

Upam, da ne bo zaradi tega kakšnih zamer ( Bronhi..da se lakše diše Smile )

https://www.youtube.com/watch?v=5HC_in0gwf8

LP

P.S. Ta "igrača" je samo za nizko tokovne porabnike (2.000 W ohmsko breme, 300 W induktivno breme )


Nazadnje urejal/a vintagesonic Pon Dec 10, 2018 18:09; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bogomir 4051



Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Prispevkov: 1183
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2018 18:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem se spomnil, da imam še nekje doma take brezžične šukote z daljincem.
Fjaka @ ti jutri zvečer prinesem na hapening.

lpm
_________________
miro
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031361550
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 98, 99, 100  Naslednja
Stran 93 od 100

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com