Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Oglasi bolha
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
 
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jacoby



Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23
Prispevkov: 1111

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2016 08:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Malo branja za zabavo...TOP of the TOP Smile

Vrhunske ter legendarne Hi-Fi STEREO zvočnike Ameriškega proizvajalca iz Kalifornije firme JBL ugodno prodam resnemu interesentu in poznavalcu. Model omenjenih HI-FI zvočnikov je 133 iz visoke serije RADIANCE in TOP torej najvišji model v omenjeni seriji !!! Več kot samo odličnen zvok ter izjemna dinamika ter izredno natančen ter močan bass so reference omenjenih Hi-Fi zvočnikov-boxov. Kvalitetno grajene zvočne skrinje z bass-reflexi in z nastavitvami (regulacijami) za visoke (high frequency level) in srednje tone (mid frequency level) ter Hi-Fi zvočniki še iz stare šole ter proizvodnje v Ameriki (made in U.S.A. by James B. Lansing Sound Incorporation) iz 80-ih let in zlate dobe HI-FI-ja! Veliki dual basovski enoti torej dvojnega nizkotonca v vsakem zvočnem kabinetu premera 300 mm, katera delujeta v frekvenčnem razponu od 30 Hz do 1200 Hz in srednjetonca 130 mm v frekvenčnem razponu 75 Hz do 3000 Hz ter visokotonca 110 mm v frekvenčnem razponu od 500 Hz do 1200 bodo tile izvočniki iztisnili iz sebe dejansko največ in presenetljivo mnogo več kot samo zares odličen zvok v vseh pogledih ter reproduciranju bilokatere zvrsti glasbe. Ameriški JBL boxi ali HI-FI zvočniki gredo zelo nizko in posledično nudijo neverjeten bass ter sound stage, kajti zvočno sliko reproducirajo izjemno kvalitetno in močno ter s popolno definicijo detajlov na pravem mestu z občutljivostjo 91 decibelov pri meritvi 1W na 1m. Zvočniki so povsem originalni z legendarnimi Alnico magneti toda obnovljeni saj so bile zamenjane originalne obrobe na srednjih in nizkih tonih, tako da so pripravljeni za približno 30 ali 40 let brezhibnega delovanja ter seveda sedaj igrajo zares krasno, najbolje da se glede tega sami prepričate v živo ob poslušanju...lahko tudi s svojim ojačevalcem, zvočniki so normirani s sinusno močjo 150 Wattov po kanalu, glasbena moč zvočnikov pa znaša 300 wattov na kanal, zelo topel, dinamičen in trasparenten zvok s široko zvočno sliko in izjemnimi detajli pri reproduciranju zahtevne glasbe, kot je zvrst jaz in bluez, soul, pop in rock, klasika ter reggae music. Priporočen je ojačevalec z minimalno 150-200 Watti RMS-a ali maksimalne glasbene moči 300-350 Watov, strokovno povsem obnovljeni...obrobe (pence na srednjetoncih in basovcih, kretnice in zvočniški kabineti povsem na novo profesionalno prebarvani na mahagony barvo z zašitnim lakom oziroma lakirnim mat slojem !!! Mere Ameriških Hi-Fi zvočnikov JBL so sledeče: Višina 1020 mm, Širina 440 mm, Globina 330 mm in teža 58 kg. Telefonska številka: 068 672 717
_________________
The only way to do great work is to love what you do
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 051383384
Antun



Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Prispevkov: 192
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2016 19:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

S tem oglasom je pa že presegel samega sebe Smile
_________________
Audiatur et altera pars!
De gustibus non est dispuntandum.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
stormsonic



Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00
Prispevkov: 764
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2016 19:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prodam povsem na novo ter profesionalno obnovljene (restavrirane) ameriške vrhunske zvočnike JBL. Zvočniki nudijo maksimalno glasbeno moč izmerjeno po DIN meritvi z 2 x 250 Watti ter imajo 2 x 150 Wattov sinusa ali RMS moči in so 3 sistemske tehnike z visokotonci iz Titana premera 25 mm, specijalnimi srednjimi tonci premera 125 mm ter nizkotonci oziroma basovci premera 200 mm, vse strokovno in profesionalno obnovljeno, tako obrobe (pence) zamenjane z originalnimi pri obeh zvočnikih na srednjetoncih (midrange) in nizkotoncih (bass speakers), kot tudi vsi pomembni elementi na kretnici!!! Zvočniki so stari 26 let in še iz dobe zares kakovostnih enot in zvočniških sistemov zelo priznane Ameriške firme JBL sedaj strokovno ter profesionalno obnovljeni ter pripravljeni za naslednjih 20 let v popolnoma brezhibnem stanju. Zvočniki v masivnih kabinetih z neverjetno dinamiko zvoka v razponu od 45 Hz do 25 kHz, občutljivost (sensitivity) je 91 decibelov, za močan in kvaliteten tranzistorski stereo Hi-Fi ojačevalec primerni za poslušanje POP & ROCK, DISCO ali JAZZ in BLUEZ glasbe saj igrajo ekstremno melodično/muzikalično, skratka zvok je popolnoma definiran z extremnimi detajli in visoko dinamiko ter seveda navsezadnje polno mero srednjih tonov, bassov pa več kot dovolj saj udarijo konkretno ko je to potrebno. Primerni za ojačevalce od 80 Wattov RMS-a pa vse do 150 Wattov čistega sinusa, prenesejo tudi 250 Wattov skupne glasbene moči po kanalu, crossover frekvency ali podprte oziroma rezane frekvence na kretnici z 800 in 4000 Hz, zvočniki tehtajo 26 kg, mere (dimenzije) pa so sledeče: Višina 590 mm, širina 300 mm, globina 300 mm, barva zvočnikov je črna. Legendarni Ameriški zvočniki odličnega zvoka in močnega basa ter ekstremne dinamike za poznavalca in resnega interesenta na telefonski številki: 068 672 717 originalni grilli oziroma mrežice so priložene in nameščene na Hi-Fi Stereo zvočnikih JBL !

Laughing
_________________
My DMM will go only to 10, maybe your DMM can go to 11?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ambasador



Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Prispevkov: 5982
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 11, 2016 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Stil pisanja je po vzoru tistega, kar se sliši na TopShop, Bctv in podobnih TV reklamah.
_________________
Carpe Diem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Aleš888



Pridružen/-a: Tor Jan 2010 16:19
Prispevkov: 9
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2016 11:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dg:

Citiram:
Afazija (disfazija) – motnja izražanja

Brockova (ekspresivna) – razumevanje govora je ohranjeno, izražanje netekoče, počasno, bolnik se zaveda, da je nekaj narobe, uporablja samo ključne besede, nedoločnike. Spremeni se zgradba in koordinacija stavkov. Lezija je lokalizirana v motorični asociativni skorji frontalnega režnja oz v Brockovem polju Ker je okvara praviloma blizu gibalne skorje in kapsule interne, Brocovo disfazijo praviloma spremlja desna hemipareza in homonimna hemianopsija. Motnja ni (kakor sicer pogosto poenostavljeno opisujemo) izolirana na zgolj “gibalni vidik” govora, ZnaÄ ilno je, da je vsakrÅ¡en govor (spontan, imenovanje, ponavljanje) zatikajoč (netekoč), v najtežjem primeru pa celo povsem odsoten. Bolniki z Brocovo afazijo počasi in s težavo (netekoče) izrazijo svojo misel oz. odgovor; to storijo z uporabo posamičnih samostalnikov in glagolov v enostavnih slovničnih oblikah brez veznih členov. Pogosto so frustrirani, nejevoljni, depresivni in se “neradi” pogovarjajo. Moteno je tudi branje “naglas” in pisanje.
Wernickova (receptivna) – je motnja razumevanja govora. Lezija lokalizirana v senčnem režnju dominantne poloble; če se poškodba razširi sta prizadeta tudi sluh in vid. Govor je precej normalen (hitrost, ritem, melodija), lahko edino prekomeren (logorea), pacienti govorijo »v prazno«. Včasih uporabljajo napačne besede in besedne zveze, dodajajo črke besedam in besede stavkom, izmišljujejo si nove besede (neologizmi). Ne zavedajo se bolezni, nihče jih ne razume, tudi oni drugih ne razumejo, zato so pogosto nestrpni in napadalni. Imajo tudi težave pri branju in pisanju. Drugih simptomov običajno ni-razen zmanjšanega desnega vidnega polja. Bolnike pogosto napačno diagnosticirajo kot zmedene oz. psihotične, še posebej, kadar ni gibalnega primanjkljaja.
Nominalna (amnestična) – bolniki težko najdejo besede, zlasti imena predmetov. Namesto da bi jih poimenovali, opišejo njegovo uporabo in to celo z enakimi ali podobnimi besedami, kot je ime predmeta. Vzrok so največkrat okvare senčno-temenskega predela.


Sicer pa naš znani posebnež trenutno oglašuje slikce od SF Aida, le pri tekstu mu je tokrat malo zmanjkalo hehe:"Brezkompromisno Referenca v Audio Reprodukciji zvoka ter čisti HI END enih izmed najboljših zvočnikov kadarkoli izdelanih na svetu brez primere!!! SONUS FABER AIDA - Art Of New Era ... Manufaktura iz Italije in popolna dovršenost zvoka in dizajna se združita v celoto kot ena sama sinfonija, glede samega zvoka sploh ne bom izgubljal besed saj je ta definitivno referenčen in na navišjem možnem nivoju! Samo resni in poznavalci na telefonsko številko: 068 672 717 (brez SMS in E-Mail sporočil in na katere ne odgovarjam) Resni pokličite!!! Slike so originalne, prosim da si ogledate vseh 20 priloženih slik. LP".

http://www.bolha.com/avdio-in-video/avdio/zvocniki/master-zvocniki/sonus-faber-aida-hi-end-ter-vrhunski-in-top-hi-fi-zvocniki-1310687191.html?aclct=1482824305&kw=sonus
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
polica



Pridružen/-a: Pet Mar 2009 15:51
Prispevkov: 18
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 03, 2017 18:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Beseda "ekponente".Nikakor ne morem razvozlati ali gre za nov marketinški izraz, morda nova beseda.Sem gledal v starejši slovar pa ne najdem te besede.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 661 097
Pestilence.



Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Prispevkov: 2583
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 04, 2017 10:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Joooj, jaz sem se zadnjič komaj zadržal spet omenit tega Modela.. pa očitno nisem edini^^

Citiram:
Samo dober poznavalec bo vedel, da so izredno muzikalični ter prava izbira za zelo zahtevnega poslušalca glasbe na najvišjem nivoju, kateri se imenuje HI END.

_________________
Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
simonceli



Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36
Prispevkov: 195
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 11, 2017 23:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na bolhi imamo poplavo Cizek zvočnikov...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bojan65



Pridružen/-a: Sob Feb 2014 19:52
Prispevkov: 41
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 12, 2017 01:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

simonceli je napisal/a:
Na bolhi imamo poplavo Cizek zvočnikov...


747 so po moje eni in isti samo, da so zamenjali lastnika in glede na to, da jih je prejšnji na Avdio Kontaktu prodajal za 460€, jih je recimo, da dal za 400, jim je novi samo dodal 200€ in čaka kupca.....Za 400 so priznam zanimali tudi mene, ampak ni bilo časa.....Bodo morali biti Cabasse Galion 3 dobri do naslednje prilike, če je bila to prilika...

Lp., B.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 761 731
ReturnToForever



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:47
Prispevkov: 240
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 25, 2017 12:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ko že misliš, da se bolje ne da, te naš hajfaj pesnik preseneti z traktatom vrednim prve nagrade iz sklada barona Munchausna:

V kolikor želite zares izjemno kvaliteten zvok popolnoma lampaški oziroma identični kot da bi imeli ojačevalec na elektronke pa čeprav je vaš tranzistorski je omenjena vrhunska naprava zelo priznane Angleške firme MUSICAL FIDELITY prava zadeva za vas. Zvok postane bolj mehak ter žameten z izrazitimi detajli na pravem mestu do potankosti in zelo širokega spektra (wide dispersion and very detajled Hi-Fi Stereo Sound reproduction)...glasba iz CD ali SACD ter DVD Audio predvajalnika, lahko tudi iz PC-ja ali TUNER-ja zveni neverjetno, podobno ali celo identično kot, da bi vam orkester igral v živo. Prepričajte se sami osebno in osupnili boste ob neverjetnih detajlih ter mnogo boljši kvaliteti zvoka s katerim dosežete povsem drug nivo oziroma tako imenovani HI END Hi-Fi STEREO Sound. V kompletu je omenjeni visokokakovostni TUBE BUFFER oziroma lampaški mehčalecExclamation in izboljševalec zvoka, kateri je bil nadgrajen s HIGH CURRENT elektronskim vezjem Rock Grotto ter posebej ločeno napajalno AC enoto, ki je bila prav tako modificirana in mnogo izboljšana za bolj stabilno napajanje in odstanjevanje motenj (šumov) iz električnega omrežja oziroma toka. Zadeva mnogo bolj izboljša oziroma obogati signal saj postane zvok bolj mehak ter stabilen in nudi neverejetno širino v izrazite detajle brez vsakih motenj ali popačenj v zvoku, skratka čista audiofilska naprava, katera je namenjena za zelo zahtevne poslušalce glasbe ali audiofile, kateri prisegajo na točno definirane detajle na pravem mestu, ki ti igrajo z Musical Fidelity Bufferjem zelo transparentno ter mnogo bolj dinamično in toplo, točno tako, kot je to dejansko originalno posneto na najboljših studijskih ali live mastrih. Zadeva je modela X10-D in starejše izvedbe z najboljšimi elektronkami ter vezjem v osrčju naprave vrhunskega Angleškega proizvajalca HI END in HI-FI komponent firme MUSICAL FIDELITY. Telefonska številka: 068 672 717

Opomba: V kompletu je vrhunska Angleška lampaška naprava (tube buffer) MUSICAL FIDELITY in napajalna AC enota, niso pa vključeni vrhunski interconnet oziroma 24 Karat Gold povezovalni interkonekcijski kabli s srebrnim ožičenjem, kateri so na voljo le opcijsko po dogovoru saj omenjeni kabli stanejo celo več kot sama naprava z napajalnikom.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
longplay



Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Prispevkov: 851
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 25, 2017 14:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lampaški mehčalec. Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
borismd



Pridružen/-a: Pon Jul 2014 16:39
Prispevkov: 36
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 27, 2017 21:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tipu se je spipalo Very Happy

Za poznavalce in strastne ljubitelje visoke kvalitete zvoka je na voljo vrhunski ter profesionalni ameriški SUBWOOFER firme ESB s premerom membrane 28-inch oziroma 72 cm, kateri dosega izjemno HI-END kakovost in posebno dinamiko ter kvaliteto v zvoku maksimalne možne reprodukcije!!! Prepričajte se in osupnili boste ob neverjetni ter nepopisni odlični in vrhunski kvaliteti, kateri ni para! Zvočnik je specijalni nizkotonec oziroma basovski zvočnik z ogromnim voice coil-om, ki je ekstra hlajen s posebno tekočino ter ogromnimi dvojnimi magneti (dual strontium magnets) in dvojnim (twin) navitjem z izjemno veliko moči saj omenjeni Subwoofer prenese 3200 Wattov oziroma celih 3 kW RMS-a ali Sinusa z neverjetno dinamiko ter občutljivostjo (sesitivity) s kar 118 decibeli, lahko ga vežemo na 2, 4, 6 ali 8 ohmsko upornost, kajti SUBWOOFER ima dvojno navitje (dual voice coil) ter na vsakem navitju ali špuli 1600 Wattov Sinusa oziroma meritve RMS. Subwoofer je vgrajen v specijalnih masivnih zvočnih kabitetih a to še ni vse pod subwooferjem ali nizkotoncem imate na voljo proti doplačilu seveda tudi 20 cm čistega granita, da vam bo absorbiral tresljaje v hiši saj drugače pokajo stene in doživite potres 7 stopnje! Granitna ploskev kamna pod zvočniki je visoka 20 cm in tehta 240 kg ter jo lahko pridete iskat z viličarjem ali pa ga nesejo 4 zares zelo močni junaki-krpani. Primerno za Hi-Fi 2.1 ali Surround 5.1 ter 7.1 Kino sistem ter vrhunski CAR Audio HI END sistem brez primere, vgrajeno v specijalnih zvočnih kabinetih s točnim volumnom, stožcasto peno za obsobacijo zvoka, bass-refleksi in pozlačenimi 24-Karat Gold terminali oziroma priključki z vijačenjem ter za kable vse do preseka 8.0 kvadrat. Na voljo so 4 kosi s tem da sta prva dva v črni, druga dva kosa pa v srebrni barvi. Med drugim so na voljo tudi manjše dimenzije SUBWOOFER-jev in to še popolnoma novi ter tovarniško zapakirani v škatljah, dimenzij ali premera membran 46 cm (18-ich) z močjo 1600 Wattov, srednja različica premera membrane 38 cm (15-inch) z močjo 1200 Wattov in manjši brat premera 32 cm (12-inch) z močjo 800 Wattov po zgradbi in izgledu popolnoma identični primerki!!! Naj dodam še to, da so manjši Subwooferji ali nizkotonci brez specijalno oziroma posebej izdelanih zvočnih kabinetov, medtem ko so vsi ostali samo wooferji v originalnih kartonskih škatljah še tovarniško zapakirani in novi. Zvočni kabineti so v obliki kocke dimenzij: višina 1m x širina 1m x globina 1m in teža enega subwooferja vgrajenega v masivnem zvočnem kabinetu s stranicami 2x 30 mm iz mediapana debeline 6 cm zaša skupno 120 kg. Zvočniki so bili prebarvani s polivretanskimi barvami komponente A in B ter povrhu še polakirano s sijajnim zaščitnim lakom. Telefonska številka: 068 672 717 pa brez SMS in E-Mail sporočil prosim, odgovarjam samo na klice!!! Na voljo v črni in srebrni barvi. LP

OPOZORILO: Prosim, da tisti drekači in preprodajalci kateri mislijo, da bodo dobili dobro in zares zelo kvalitetno blago za drobiž se izogibajo mojim oglasom saj če fovšija ter škodoželje bi gorela prepričan sem, da v ognju ostala bi definitivno cela...očitno nekateri dejansko ne prenesejo boleče resnice, da se nekdo že celo življenje ukvarja profesionalno z glasbo ter ima v posest toliko HI-FI-ja in profesionalne studijske opreme in je povrhu vsega še zelo zagreti zbiralec pa strastni HiFist in audiofil ter se več kot odlično spozna na tehniko! Lep pozdrav

P.S. Music is my destiny and at first place in my life...but some people can not understand it that, I am so sorry about that.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ReturnToForever



Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:47
Prispevkov: 240
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2017 13:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naš ljubi "zaljubiteljehifija" ni samo spreten pisec, obvlada tudi žaljivke, pošilja grozilne SMSe in maile ter krade fotke na netu, kot kaže primer Sanyo resiverja:

Fotka na bolhi:


Original na ebayu:

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
makra28



Pridružen/-a: Pet Dec 2009 11:07
Prispevkov: 107
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2017 15:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali ta prodajalec "zaljubiteljehifija" na bolhi res razpolaga s toliko aparaturami, katere prodaja? Sem ga nekaj časa nazaj kontaktiral za en vintage Sansui, pa ni bilo odgovora.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 051669524
navi



Pridružen/-a: Sre Jul 2008 17:57
Prispevkov: 78
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 30, 2017 16:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

makra28 je napisal/a:
Ali ta prodajalec "zaljubiteljehifija" na bolhi res razpolaga s toliko aparaturami, katere prodaja? Sem ga nekaj časa nazaj kontaktiral za en vintage Sansui, pa ni bilo odgovora.


meni se pa zdi, da je v ozadju računalniški program z napako... ne verjamem, da je človeški um sposoben takega pisanja...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 7 od 8

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe