Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

INTEK novosti - Junij 2020

04.06.2020 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

 

 

GOLDNOTE.AUDIO

 

Vabljeni k obisku nove spletne strani GOLD NOTE SLOVENIJA, kjer boste našli vse aktualne GOLD NOTE izdelke v INTEK ponudbi, foto galerijo v visoki ločljivosti in maloprodajni cenik.

 

Priporočamo tudi >>> Gold Note YouTube kanal

 

 

 

 


 

 

 

 

 

ELECTROCOMPANIET ECI-80D

 

INTEGRIRANI OJAČEVALNIK S FONO VHODOM  + DAC  + DVOSMERNI HD BLUETOOTH + PRIKLJUČKI ZA SLUŠALKE + VELIKO ČISTE MOČI

 

 

Povzetek ocene HIFI.NL >

 

Razmerje med ceno in kakovostjo je popolno. ECI 80D združite z dobrim zvočnikom (npr. ATC SCM 19 MkII) in doživeli boste zvočni užitek brez primere. Ocena 5 zvezdic je prepričljivo zaslužena.

 

Povezava na recenzijo v HIFI.NL

 

 

 

Povzetek ocene AVGUIDE.CH >

 

Zmagovalna karta pri Electrocompaniet ECI 80D je nedvomno integrirani pretvornik DAC, ki vdihuje novo življenje v najvišjo kakovost digitalne glasbe. Gre za ojačevalnik višjega razreda, ki presenetljivo izstopa med konkurenčnimi HiFi izdelki v svojem cenovnem razredu; še posebej zato, ker ta mali norveški čudež zlahka animira dražje zvočnike težke kategorije. Priporočamo ga kot simpatično in cenovno ugodno ponudbo za ljubitelje avdiofilske glasbe. 

 

Povezava na recenzijo v AVGUIDE.CH.

 

Maloprodajna cena € 2.499,00.
Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

WHARFEDALE LINTON

 

VERJETNO ENE NAJBOLJŠIH ZVOČNIH OMARIC VSEH ČASOV NA SVETU
ZA SAMO € 999,00

 

 

 

Ocena HI-FI CHOICE >

 

Novi zvočniki Wharfedale Linton na novo osmišljajo zgodovino, ne da bi jo poustvarjali. Zaznamuje jih veliko tiste odličnosti, ki je bila značilna za zvočnike stare šole – ležernost, lahkotna muzikaličnost in fizična prisotnost, ki dominira prostoru; hkrati pa nekdanje težave z nejasnostjo, kompresijo dinamike in slab frekvenčni odziv puščajo v preteklosti.

 

 

Povezava na recenzijo v HI-FI CHOICE.

 

 

Ocena STEREOPHILE >

 

Zvočniki Wharfedale Linton spajajo prefinjen in po celotnem razponu elegantno detajliran zvok s karakternim magnetizmom, zaradi katerega sem si zaželel vrteti plošče, se predati dolgim poslušalnim seansam in se bolj natančno poglobiti v razumevanje slišanega. Zaradi opisanih talentov ter dejstva, da Lintoni izgledajo "jaguarsko" visokocenovni, a stanejo manj, kot bi morali, to Wharfedale novost toplo priporočamo.

 

 

Povezava na recenzijo v STEREOPHILE.

 

 

Ocena STEREONET>

 

Za ceno £1099.95 (stojala vključena) resnično dobite zvrhano mero zvočnika. Večina obiskovalcev, ki je v naši sobi zagledala Lintone, je na pamet ocenila, da njihova maloprodajna cena sega krepko čez £1100; še posebej, ko so jih tudi slišali.

 

Zvočniki Wharfedale Linton so zmožni nizkih tonov, ki zatresejo hlače, hkrati pa mojstrsko izvabljajo najslajše visoke tone. Čeprav smo slišali tudi že bolj natančne zvočnike, Lintone zaznamuje pridih zabave in ležernosti, zaradi katerega so izjemno všečni. 

 

Čestitke, Wharfedale, podeljujemo vam eno izmed cenjenih priznanj StereoNET Applause Awards.

 

 

Povezava na recenzijo v STEREONET.

 

 

Maloprodajna cena € 999,00.
Klikni na fotografijo za več informacij.
Zvočne omarice so na zalogi v opciji OREH in MAHAGONIJ.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

AUDIOQUEST NIAGARA 1200

 

IZJEMEN ELEKTRIČNI FILTER / RAZDELILNIK
ZA SAMO € 999,00

 

 

 

Ocena STEREOTIMES > 

 

AudioQuest Niagara 1200 je tista vrsta izdelka, ki me lahko prevzame. Izvrši točno tisto, kar obljublja. Zmanjša škodljive učinke netretirane elektrike in to po zmerni ceni. Všeč mi je, kar naredi za zvok mojega sistema, saj odstrani elektronsko nesnago, za katero prej sploh nisem vedel in izvirnemu signalu omogoči bolj čist prenos. Če razmišljate o nadgradnji opreme, a so izdelki ekstravagantnih cenovnih razponov za vas preveč zastrašujoči, je ta izdelek kot naročen za vas. Niagara 1200 je vrhunsko izdelan, izjemno zmogljiv električni filter in razdelelnik  visoke vrednosti.

 

 

Povezava na recenzijo v STEREOTIMES.

 

 

Ocena AUDIOPHILIA > 

 

Velik oboževalec električnih filtrov sem postal v trenutku, ko je prodajalec v zgodnjih 90-ih vključil zgodnji MIT (pozabil sem model) in je ta popolnoma preobrazil sistem, ki sem ga poslušal v trgovini na ulici Queen Street v Torontu - predelu mesta, ki je slovel po izredno slabi elektriki. Kot noč in dan. Seveda so nekateri filtri, ki sem jih imel priložnost slišati do sedaj, ubili življenje v zvoku. Tu temu ni tako, na srečo je serija AudioQuest Niagara izjemno dosledna in bo z vašo opremo ravnala v žametnih rokavicah.

 

 

Povezava na recenzijo v AUDIOPHILIA.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Več informacij zasledite direktno na:

 

INTEK d.o.o.  I  Njegoševa cesta 23  I  1000 Ljubljana  I  Slovenia  I  tel./phone: 01  23 22 000  I  fax: 01 23 22 555
www.intek-hifi.com   I   www.intek.si

Ostale novice

Video player
Documentary about the greatest audio system

 Documentary about the greatest audio system
The Exorcist Theme on church organ (Tubular Bells
Albina - Visine (Matija Cvek Cover) Live
Morten Lindberg (2L) about immersive audio
Seznam vseh videov »