Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

INTEK novosti - TECHNICS SLOVENIJA

21.04.2020 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

TECHNICS.SI

 

Predstavljamo novo spletno stran TECHNICS SLOVENIJA v slovenskem jeziku, kjer najdete vse aktualne TECHNICS izdelke, foto galerijo v visoki ločljivosti in maloprodajni cenik.

 

Aktualna posebna TECHNICS ponudba je še vedno veljavna, najdete jo na povezavi:
Gramofona SL-120GR in Ottava SC-C50 po posebni ceni.

 

Povezava na recenzijo gramofona Technics SL-1210GR.
Povezava na recenzijo odjemne doze ORTOFON 2M BLUE
.
Povezava na recenzijo Technics Ottava SC-C50.

 

 

 

 

 

 

QUAD VENA II PLAY

 

 

Povzetek ocene TOP NEW REVIEW >

Obsežna specifikacija Quad-ovega najbolj kompaktnega integriranega ojačevalnika zmogljivost tega modela prestavlja na višji nivo, kjer vsaka vrsta glasbe postane resnična s polnim zanosom. Vena II še naprej prepričljivo dokazuje, da je res nekaj posebnega. - James Parker, TNR

 

 

Povezava na recenzijo v TOP NEW REVIEW.
Povezava na recenzijo VENA II v HI-FI CHOICE.

 

Maloprodajna cena € 999,00.
Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Novi model REL S/510

 

 

ZAVIDLJIVO BOBNENJE EPSKIH RAZSEŽNOSTI
REL-ov 10inchni nizkotonec serije S nima dolgega seznama specifikacij ali globine, s katerima se ponaša sicer večji in dražji model S/812, se mu pa zelo približa in ga v okretnosti ter odzivnosti celo prekaša. Če vam proračun dovoljuje, priporočamo, da se odločite za nakup dveh enot, ki bosta vašemu prostoru podarili uravnoteženo in dodelano nizkofrekvenčno podlago, s katero bodo vaši najljubši filmski kadri zabobneli v epskih razsežnostih.

 

 

Naša ocena: skoraj toliko globine kot pri večjem bratu, a z nekaj več hitrosti - zato je ta prefinjen nizkotonski zvočnik očitna izbira, ki jo priporočamo ... sploh ob nakupu dveh enot hkrati.

 

 

Povezava na recenzijo v Home Cinema Choice.
Povezava na avdiofilsko recenzijo v Hi-Fi Pig.

 

 

Maloprodajna cena € 2.099,00.
Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

GOLD NOTE DS-10

 

 

POPOLNOST DIGITALNEGA AVDIA > 
DAC + STREAMER + PREDOJAČEVALNIK + OJAČEVALNIK ZA SLUŠALKE

DS-10 je zasnovan tako, da zadovolji potrebe sodobnega avdiofila, saj ponuja skoraj vse vrste internetne in digitalne povezljivosti s čistostjo vrhunske zvočne predstave. Gold Note High-End DS-10 v priročni elegantni obliki  je inovativen  D / A pretvornik. Navdihnil ga je priznani model DS-1000, združuje razširjene funkcije enote IS-1000 All-In-One z izboljšavami. Zaradi hitre namestitve in preprostega upravljanja je DS-10 popolna avdio enota, ki jo lahko integrirate v kateri koli High-End zvočni sistem.

 

 

THE EAR >
Če govorimo o DAC-u/strežniku, lahko Gold Note DS-10 priporočim brez obotavljanja. Več kot zadovoljiv ojačevalnik za slušalke je dodaten bonus. S trenutno ceno bo dominiral nad konkurenčnimi izdelki, tudi tistimi v višjem cenovnem razredu. Ko pomislite, da deluje tudi kot digitalni predojačevalnik, vse skupaj kar naenkrat postane odličen nakup. Zelo me zanima, kako zveni s komplementarnim ojačevalcem PA-10. Mislim, da imamo pred sabo pravega šampijona. - Chris Kelly

 

 

POSITIVE FEEDBACK >
Imam prijatelja, ki je po dnevu poslušanja mojega sistema nemudoma kupil DS-10 - kot predojačevalnik za svoj manjši, a izjemno nabrušen sistem. Od takrat ga ves čas poslušam, kako mu je popolnoma preobrazil celoten sistem. In ta prijatelj ima zelo natančno uho. S poslušanjem njegovega sistema pred in po DS-10, lahko tudi osebno zatrdim, da je razlika neprimerljiva. Sistem je nadgradil za najmanj dve stopnji. To ni zanemarljivo izboljšanje. - Gary Lea

 

 

Maloprodajna cena € 2.499,00.

 

 

Klikni na fotografijo za več informacij.
Predstavitev na VIMEO.
Upravljanje DS-10 na VIMEO.
Povezava na recenzijo v poljskem Hi-Fi Choice.
Povezava na recenzijo v The Ear.
Povezava na recenzijo v Positive Feedback.

 

 

 

 

 

 

Wilson Benesch serija PRECISION

 

 

Ocena NOVO >
Če iščete zvočnike, ki bi v cenovnem razredu $23,000 po kakovosti prekašali Wilson Benesch-eve CAD Precision P2.0, tratite čas. Zakaj? Če poenostavim ... ker ne obstajajo. To je kot bi poskušali najti polarnega medveda v pragozdovih Hondurasa. 

 

So P2.0 vredni svojega denarja? To je očitno… seveda! Gre za izjemne zvočnike. Kljub temu, da je določanje vrednosti nečesa vedno zelo osebna stvar, zlahka trdim, da so (kot naložba v doživljanje glasbe in doživljenjski užitek)  vredni vsakega penija.

 

 

Povezava na recenzijo v NOVO.

 

 

 

Ocena HFA > 

Serija Wilson Benesch Precision uteleša esenco zvoka znamke Wilson Benesch po bolj dostopni ceni. Tako P1.0 kot P2.0 dajeta zvok, ki je konkreten, dinamičen in močan, hkrati pa živ, odprt in komunikativen. Ob tem pa, v prepoznavnem slogu znamke Wilson Benesch, energično predvajanje kombinirajo s prijetno utečenostjo in kančkom topline, ki v poslušanje vnašata lagodje in doživetost.

Povezava na recenzijo v Hifi Advice.

 

 

 

Več informacij lahko prejmete na:

 

INTEK d.o.o.  I  Njegoševa cesta 23  I  1000 Ljubljana  I  Slovenia  I  tel./phone: 01  23 22 000  I  fax: 01 23 22 555
www.intek-hifi.com   I   www.intek.si

 

Ostale novice

Video player
Documentary about the greatest audio system

 Documentary about the greatest audio system
The Exorcist Theme on church organ (Tubular Bells
Albina - Visine (Matija Cvek Cover) Live
Morten Lindberg (2L) about immersive audio
Seznam vseh videov »