Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Demo dan v Sonus Artu - 5.10.2019

02.10.2019 - Napisal: trancedeejay

 

To soboto, 5.10.2019, v času HiFi sejma v Ljubljani, so za vse ljubitelje dobrega zvoka v razstavnem prostoru Sonus Art pripravili DEMO DAN. Razstavni prostori se od prizorišča HI-FI sejma nahajajo le nekaj minut peš (Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana).

 

Ste eden tistih, ki na forumih sprašuje kaj kupiti ali pa ste že prekaljen maček na avdio področju, ki dobro ve kaj hoče. V soboto 5.10.2019 imate v Sonus Artu možnost preizkusiti zvočnike, slušalke, sprejemnike za domači kino in druge naprave renomiranih avdio proizvajalcev.

 

Salon bo izjemoma odprt cel dan, od 9.00 do 20.00h, v tem času boste lahko videli in seveda slišali veliko novosti.

 

 Poglejte si ugodno ponudbo iz njihovega asortimana še iz septembrskega kataloga.

 

 

 

V soboto bodo premierno predstavljeni vrhunski bookshelve zvočniki Dynaudio Confidence 20. Če ste razmišljali o kvalitetnem stereo HI-FI sistemu za katerega se ne bo potrebno zakreditirati za 10 let je prav da si vzamete čas in jih slišite v živo.

 

 

Za privržence kvalitetne izdelave avdio naprav futurističnega izgleda bo tokrat na demonstraciji Bowers&Wilkins Formation serija.

 

 

V kolikor prebivate v stanovanju, za avdio sistem pa nimate namenjenega posebnega prostora, potem bo za vas kot nalašč Marantzov NR1200 stereo AV sprejemnik. Ja čudno se sliši - AV in pa stereo. Gre za AV stereo sprejemnik z DAB, Phono, HDMI in pester nabor vhodov  ter naprednih funkcionalnosti, tako da si ga morate ogledat v živo.

 

 

 

 

 

 

V kolikor pa ste filmofil, navdušenec nad vrhunskim surroundom, potem ne smete zgrešiti predstavitve novih modelov Onkyo AV receiverjev.

 

 

 

 

V živo boste lahko slišali tudi kar nekaj AV komponent, ki so prejele prestižne EISA nagrade

 

 

 

Bowers & Wilkins 603Marantz M-CR612Rotel A-11

 

 

 

Audio Technica A2000ZBowers & Wilkins P9Audeze LCD-XDenon AHD7200

 

 

 

 

 Ste lastnik pametne hiše, je vaše bivalno okolje modernega dizajna, ste morebiti razmišlali o multiroom avdio sistemu, katerega zvok lahko upravljate preko pametnega telefona v kateremkoli prostoru. Ne poznate takšnih sistemov? Ni problema, v Sonus Artu vam predstavijo vse v živo in takoj boste videli kako preprosto je upravljati z zvokom v vaši hiši.

 

 

 

 

 

 

Več informacij prejmete na www.sonusart.si

 

Ostale novice

Video player
Restavriranje Krell končne stopnje

Restavriranje Krell končne stopnje
Coeur de Pirate- Wood & Wires Session
Klipsch RP600M & B&W 706 S2 Sound Demo
BEST Sounding Receiver Of 2020? NAD T778 Review
Seznam vseh videov »