Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Izbranci EISA 2019-2020 nagrad v INTEK ponudbi

28.08.2019 - Napisal: trancedeejay

 

 

MYTEK BROOKLYN BRIDGE

 

Najnovejši Mytek je zasnovan tako, da tvori most med omrežnim zvokom in hi-fi sistemom, vendar ob tem ponudi veliko več. Brooklyn Bridge temelji na tehnologiji Brooklyn DAC+, ki združuje omrežni predvajalnik, DAC in predojačevalnik v eno kompaktno enoto, skupaj z digitalnimi, analognimi in zvočnimi vhodi ter RCA, XLR in izhod za slušalke. Z uporabo mobilne aplikacije lahko glasbo predvaja iz omrežnih virov, Roona, preko streaminga (vključno s Qobuz in Tidal platformama), računalnika, preko USB-ja in celo USB pomnilniških naprav. Brooklyn Bridge je, kompaktni zasnovi navkljub, izjemno prilagodljiv mrežni streaming predvajalnik z vrhunskim zvokom.

 

Maloprodajna cena: € 2.999,00.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

NAD T 758 V3

 

 

Če iščete premium funkcionalnost po zmerni ceni, je NAD-ov sprejemnik T 758 V3 AV odlična izbira. Sedemkanalni Dolby Atmos / DTS: X oblikovanje, ki ga je mogoče razširiti na 7.1.4 z zunanjim ojačanjem, izvaja samodejno korekcijo prostora Dirac Live.  NAD-ovo modularno konstrukcijsko oblikovanje (MDC) pušča odprto pot za bodoče nadgradnje, BluOS integracija pa omogoča dostop do pretočnih glasbenih platform in združljivost z multiroom sistemi - z Bluesound izdelki, podpira pa tudi MQA predvajanje. Njegova zmogljivost je naravna in polna in kronana z dinamičnim nabojem PowerDrive.

 

 

 

Maloprodajna cena: € 1.499,00.

 

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

ISO ACOUSTICS GAIA

 

 

Vsi vemo, kako pomembna je pri hi-fi elektroniki izolacija, a IsoAcoustics GAIA razkriva, da lahko z njo nadgradite tudi zmogljivost zvočnikov. Cilindrični podstavki GAIA se zvežejo v dno vašega zvočnika, ohišje izolirajo pred vibracijami ter učinkovito nevtralizirajo težnjo po premikanju. S tem vplivajo na znižanje hrupa, izboljšujejo ostrino zvoka in zaostrijo bas. Njihovo ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, obdelano s temnim kromom in zmore nositi težo do 100 kilogramov. GAIA je izjemno estetska rešitev za vaše zvočnike in tista komponenta, ki iz glasbe izvabi še več čarobnosti. 

 

 

Maloprodajna cena: GAIA II - € 249,00, GAIA II - € 349,00, GAIA I - € 729,00  (set 4 kosov).

 

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

ISOTEK SMART DELTA

 

 

Vsak AV sistem potrebuje moč - veliko moči. Toda le čista moč je tista, ki komponentam, zvoku in videoposnetkom lahko omogoči pot do odličnosti. Razpon moči IsoTek SMART-a  je zdaj še večji, saj poleg čiščenja daljnovoda, odstranjevanja zunanjega hrupa in zaščite pred prenapetostmi in trki električne energije, ponuja tudi popolno programiranje sistema vklopa in izklopa. Z nadzorom nad LAN ali Wi-Fi omrežjem lahko zaporedoma določite vrstni red vklopa / izklopa, dodelite imena vsaki vtičnici enote in vse skupaj celo nastavite in upravljate z mobilno aplikacijo. Ime "SMART" ni naključje.

 

 

Maloprodajna cena: kontaktirajte Intek

 

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

PRO-JECT AUDIO X1

 

 

Pro-Ject je sinonim za gramofone z odličnim razmerjem med ceno in vrednostjo. Podjetje renesanso vinila podpira že od leta 1991,  gramofon X1 pa je najnovejša rekonstrukcija klasike Pro-Ject 1, s katerim so začeli pisati svojo zgodbo o uspehu. Izboljšave vključujejo MDF podlogo, optimizirano ploščo, vzmetenje motorja, nadzor hitrosti ter ogljik / aluminij sendvič gramofonska ročka. Nova je tudi vnaprej nameščena in uglašena Ortofon gramofonska doza.

 

 

 Maloprodajna cena: od € 799,00.

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

PRO-JECT CD BOX RS2 T/PRE BOX RS2 DIGITAL

 

 

Čeprav je Pro-Ject najbolj znan po svojih gramofonih, aktivno razvijajo tudi smer digitalnega zvoka. Pričujoči prenosni CD Box RS2 T - s CD-jem in predojačevalnikom, je njihova najbolj impresivna komponenta doslej. Ima prilagojen transportni mehanizem CD-Pro 8, ki ga podpirata podvozje iz zlitine ogljikovih vlaken in najsodobnejša elektronika za branje diskov. Digitalne povezave z izjemno prilagodljivim Pre Box RS2 Digital DAC celo vključujejo HDMI in sinhronizacijsko uro. Ponaša se tudi z Bluetooth, USB-B, koaksialnimi in Toslink digitalnimi vhodi ter izbiro polprevodniških in analognih izhodov. Podpira tudi MQA in ponuja sedem opcij digitalnega filtra. 

 

 

Maloprodajna cena: € 2.495,00 + € 1.995,00.

 

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

 

 

PIONEER UDP-LX500

 

 

UDP-LX500 je naprava mnogih talentov. Gre za najsodobnejši 4K Blu-ray predvajalnik in visokozmogljiv predvajalnik zvoka, ki bo izboljšal vse nastavitve domačega kina. Po vizualni plati pokriva tako HDR10 kot Dolby Vision dinamične formate s funkcijami HDR, vključno z informacijami o metapodatkih in izbiro vrste zaslona, ​​ki omogoča izredno natančno predvajanje. Na avdiofilskem teritoriju pa ponuja združljivost s CD-ji, SACD-ji in DVD-Audio diski ter datotekami z visoko ločljivostjo (vključno z DSD). Zvoku doprinese natančnost in obilico detajlov, UHD diski pa navdušijo z ostrino in izrazitim barvnim prikazom. S svojo odličnostjo pa seže tudi do samega delovanja - LX500 je med delovanjem neslišen, navdušuje pa tudi s svojo izčiščeno podobo.

 

 

Maloprodajna cena: € 999,00.

 

 

Klikni na fotografijo za več informacij.

 

 

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte Intek:

 

 

 

INTEK d.o.o.  I  Njegoševa cesta 23  I  1000 Ljubljana  I  Slovenia  I  tel./phone: 01  23 22 000  I  fax: 01 23 22 555


www.intek-hifi.com   I   www.intek.si

Ostale novice

Video player
Listen to a ONE MILLION DOLLAR hi-fi system from A

Listen to a ONE MILLION DOLLAR hi-fi system from A
Camille et Julie Berthollet - Palladio
FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!
How To Build A Magico Loudspeaker
Seznam vseh videov »