Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

INTEK postal ekskluzivni TECHNICS premium partner

03.07.2019 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

 

Nova pot k glasbi. Technics Reborn.

 

 

Z veseljem najavljamo, da je Intek v začetku julija 2019 postal ekskluzivni premium partner kultne znamke Technics, ki letošnje leto občinstvo nagovarja s preporojeno podobo.

 

Partnerstvo je zraslo iz skupnih vrednot, ki tako Intekovo kot Technisovo delovanje na področju avdia navdihujejo že dolga leta - spoštovanje do glasbe in ljubezen do dobrega zvoka.

 

Technics s svojo filozofijo stremi k ultimativni čustveni glasbeni izkušnji za vse, pri tem podpira glasbene kulture sveta in ljubezen do glasbe spretno prepleta z dolgoletnimi izkušnjami v high-end avdio industriji. Veseli nas, da so postali del zgodbe, ki jo pišejo ljubitelji glasbe ... za ljubitelje glasbe.

 

 

 

TECHNICS FILOZOFIJA

 

 

 

 

Music is borderless and timeless, touching people's hearts across cultures and generations. Each day the discovery of a truly emotive experience from an unencountered sound awaits. Let us take you on your journey to rediscover music.

 

- Michiko Ogawa, Direktorica

 

 

 


 

Glasbena izkušnja brez primere.

 

 

Svetovna avdio krajina je bila tekom let podvržena številnim spremembam. Menjale so se snemalne tehnike, oprema, predvajalniki, nosilci zvoka in glasbeni zapisi - vse v smeri končnega cilja - poslušalcu zagotoviti čim boljšo izkušnjo poslušanja ob hkratni preprostosti upravljanja avdio sistema. Živimo v dobi digitalnih omrežij in Technics je dekade svojega inženirskega znanja usmeril v razvijanje prerojene palete izdelkov, ki znova premika meje sodobne zvočne reprodukcije in vam glasbo, ki jo ljubite, približa v sveži in nadgrajeni podobi. 

 

 

TECHNICS ZGODOVINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premium brezžični vse-v-enem zvočni sistem Ottava SC-C70

 

 

LAPC > LAPC je izvirna tehnologija prilagoditve zvočnikov Technics. Meri fazne karakteristike frekvenčne amplitude z notranjimi zvočniki ter izvaja digitalno obdelavo signalov, da doseže idealen odziv impulzov. Že vnaprej nastavljeni karakteristični parametri v LAPC računskem vezju enote so optimizirani za nizkofrekvenčne in visokofrekvenčne karakteristike zvočnikov in pripomorejo k idealnim frekvenčnim in faznim lastnostim v celotnem frekvenčnem območju.Popolna združljivost > Poleg USB predvajanja in analognega / optičnega vhoda, OTTAVA ™ S SC-C70 podpira Bluetooth®, AirPlay, vgrajen Chromecast, Spotify, Tidal, Deezer, internetni radio in mrežno predvajanje, kar omogoča udobno predvajanje raznolikih glasbenih virov iz ene enote. Visoka povezljivost podpira tudi več sob, Wi-Fi povezljivost ter aplikacije za nadzor iOS in Android.

 

 

 

 

 

Premium brezžični zvočni sistem Ottava SC-C50

 

 

4 JENO Engine > Štirje JENO motorji proizvajajo optimalno zmogljivost z natančnimi nastavitvami globokotonca, srednjimi in visokotonskimi frekvencami za vrhunsko zvočno predstavo. Neprekosljiva rešitev za optimizacijo nastavitev in zvočnega prostora, ki se z uporabo funkcije Space Tune prilagaja različnim poslušalnim okoljem. Popolna združljivost > Poleg USB predvajanja in analognega / optičnega vhoda, OTTAVA ™ S SC-C70 podpira Bluetooth®, AirPlay, vgrajen Chromecast, Spotify, Tidal, Deezer, internetni radio in mrežno predvajanje, kar omogoča udobno predvajanje raznolikih glasbenih virov iz ene enote. Visoka povezljivost podpira tudi več sob, stereo pare*, Wi-Fi povezljivost ter aplikacije za nadzor iOS in Android.

 

 

 

 

 

Direct Drive Turntable System SL-1500C

 

 

- Najnovejši brezjedrni motor na direktni pogon z izjemno natančno in stabilno rotacijo
- Vgrajen fono predojačevalnik in odjemna doza Ortofon 2M Red
- Avtomatska dvižna funkcija za udobnejše ravnanje z gramofonom
- Preprosto oblikovanje in funkcionalna estetika

 

 

 

 

Grand Class SL-1200 Series

 

 

- Spoj Technicsove analogne in napredne digitalne tehnologije
- Najnovejši brezjedrni motor na direktni pogon za bolj stabilno rotacijo
- Izjemno natančna kontrola motorja za idealno in stabilno rotacijo
- Stremenje k trdnosti in dušenju vibracij
- Doseganje visoke občutljivosti začetnega gibanja gramofonske ročke
- Izredno kakovostni priključki za še boljši zvok in lepši videz
- Zelo trdna karoserija in visokotemperaturni silicijevi izolatorji za utečen zvok in vibracijsko izolativnost

 

 

 

 

 

 

Technics cenik 2019 (prenesi)

 

 

 

INTEK d.o.o.  I  Njegoševa cesta 23  I  1000 Ljubljana  I  Slovenia  I 

tel./phone: 01  23 22 000
www.intek-hifi.com

Ostale novice

Video player
Rotel factory

Rotel factory
Listen to a ONE MILLION DOLLAR hi-fi system from A
Camille et Julie Berthollet - Palladio
FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!
Seznam vseh videov »