Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Intek z letom 2019 najavlja novo partnerstvo z GOLD NOTE - Italija

06.02.2019 - Napisal: trancedeejay

 

 

URESNIČENE SANJE ITALIJANSKEGA ZVOKA

 

Pred 25-imi leti, ko je mlad študent inženirstva iz ljubezni do glasbe, strasti do avdio tehnologij in razočaranja nad kakovostjo zvoka takratnih gramofonov, skonstruiral svoj prvi gramofon, so ga vsi imeli za sanjača. Maurizio Aterini je dolgo let razvijal načrte in dobavljal originalne elektronske sklope številnim svetovno priznanim proizvajalcem avdiofilske avdio opreme. To je bila zanj dragocena priložnost, da se je seznanil z nekaterimi med najbolj talentiranimi inženirji na svetu, ki so pisali zgodovino Hi-Fi-ja. Tekom sodelovanja z njimi je razvil unikatno vizijo ter poglobljeno razumevanje vseh aspektov konstruiranja in razvojaavdio opreme visoke zmogljivosti. V imenu iskanja popolne sinergije med komponentami je eksperimentral z novimi rešitvami in naposled zasnoval celotno linijo avdio opreme, ki danes z značilnim Gold Note zvokom poslušalcu ponuja celostni pristop k avdio sistemu. 

 

 

 

 

GOLD NOTE FILOZOFIJA - TRADICIJA IN INOVACIJA Z ROKO V ROKI

 

 

Filozofija znamke Gold Note temelji na tradiciji in inovaciji.  Njihovi izdelki so izraz duha toskanske zgodovine in utelešenje tradicionalnega koncepta “Made in Italy” - so plod lokalnih rokodelskih veščin, narejeni iz italijanskih materialov vrhunske kakovosti in rezultat nenehnih tehnoloških raziskav in razvoja. Vse skupaj pa poganja pristna strast do avdio tehnologije - pristna ljubezen do zvoka je namreč tisto, kar še danes motivira Maurizia in njegovo ekipo pri kreiranju vrhunskih izdelkov za sodobne avdiofile.

 

Gold Note za svoje izdelke uporablja italijanski les in pri konstrukciji sodeluje z mojstri iz severne Italije, ki so umetnost ročnega obdelovanja lesa razvili do popolnosti.

 

Maurizio osebno nadzoruje zadnje faze proizvodnega procesa - od uigravanja do testiranja s poslušanjem v različnih okoljih in pogojih. Še danes namreč nobeno orodje ne prekaša neverjetne sposobnosti izurjenega človeškega ušesa, ki Gold Note komponentam daje njihov značilen zvok / značilno muzikaličnost. 

 

Ponosni so na to, da so edina italijanska avdio znamka, ki tako skrbno nadzorjue proizvodni proces od začetka do konca - verjamejo, da je to edini pravi način proizvodnje High-End avdio komponent.

 

 

Več informacij TUKAJ >>

 

 

 

 


 

 

V januarju 2019 je INTEK postal uradni zastopnik in distributer italijanskega proizvajalca high end avdio naprav GOLD NOTE  za naslednje države: 
Slovenija, Hrvaška, Srbija, Makedonija, Črna gora in Bosna & Hercegovina. 


Za več informacij in svetovanje ter demonstracije glede izdelkov jih ob predhodni najavi
(telefon ali email) obiščite v INTEK demo salonu.

 

 

 


 

 

 

GOLD NOTE PONUDBA

 

 

 

 

ITALIJANSKI GRAMOFONI

 

 

“Vsak, ki sliši MEDITERRANEO, se strinja, da ponuja izjemen, všečen zvok ter odlično vrednost za svoj denar. Zagotovo vreden mojega najvišjega priporočila in nagrade Writer’s Choice Award!” — Dean SeisloveGIGLIO je pravi zapeljivec in njegove privlačne linije vas bodo vodile po mnogih urah poslušanja. Temu analognemu čudežu se je težko upreti! ” — VUmètreHIGHLY RECOMMENDED: PIANOSA & DONATELLO RED - Stereoplay, Nemčija“Nizki in srednji toni gramofona VALORE 425 PLUS so bili naravnost odlični, z izjemno fluidnostjo in hitrostjo pri vseh frekvencah, z rahlo najprej pomaknjeno zvočno sliko in vnemirljivim zvokom” — Hifi Pig

 

Dobitnik nagrade The Award ON Top Audio 2017: VALORE 425 LITE

 

 

Več o gramofonih TUKAJ >>

 

Recenzije najdete TUKAJ >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

IS-1000 ... AVDIOFILSKI VSE-V-ENEM

 

 

Predstavljajte si celoten High-End avdio sistem v eni sami aluminijasti škatli - IS-1000 je napreden integrirani ojačevalnik, ki zdržuje ojačevalnik razreda A/B, fono predojačevalnik ,DAC in streamer. Zdaj z dvosmernim gumbov za uravnavanje glasnosti in novo aplikacijo, ki omogoča upravljanje in predvajanje glasbe preko vaše iPhone ali iPad naprave.

 

 

Več o IS-1000 TUKAJ >>Recezencije najdete TUKAJ >>

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

OJAČEVALNIKI IN DAC PRETVORNIKI

 

DS-1000 > Iz soničnega stališča, kaj lahko rečemo drugega kot: Naloga opravljena? Eleganca, barvitost, ločljivost, transparentnost in velika dinamika se poklanjajo bistvu glasbe. ” — Joël Chevassus, 6moonsCD-1000 > WINNER OF THE SOUND + IMAGE AWARDS FOR BEST CD-PLAYER za leto 2016

 

P-1000 > Popolnoma uravnotežen predojačevalnik Gold Note se je pokazal kot izjemno nevtralen element z visoko ločljivostjo. Njegove ključne prednosti so neverjetna globina, mojstrsko obvladovanje kompleksnih aranžmajev in, s tem povezana, izjemna sposobnost izvabljanja najbolj subtilnih detajlov." - Srajan Ebaen, 6moonsPA-1175 MkII
 > Prefinjen, a močan; natančen, ampak hkrati svilnato mehak , zelo prostoren in stabilen. In poln karakterja. Moram reči, da je Gold Note sistem igral zelo nevtralno.  — Max Delissen, hifi.nlPH-10 & PSU-10
 > … Gold Note fono-predojačevalnik kombinacija je najboljša od najboljšega. Za to ceno ne obstaja nič - ponavljam, nič, kar bi se ponašalo s toliko različnimi impedancami in nastavitvami ojačanja, nastavitvami equalizacije in predvidenimi možnostmi nadgradnje v prihodnosti ” - Douglas Brown, Novo

 

 

 

 

Več o Hi-Fi elektroniki TUKAJ >>Recezencije najdete TUKAJ >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

INTEK + GOLD NOTE PREMIERNO NA HFLJ FONO DNEVU 2019

 

 

Partnerstvo z Gold Note bomo premierno obelodanili na letošnji zimski ediciji srečanja Hi-Fi Ljubljana, Fono dnevu 2019, ki se bo 23. februarja odvil v ljubljanskem hotelu Lev. Obiskovalci boste lahko doživeli italijanski zvok Gold Note gramofonov in spoznali ustanovitelja in glavnega konstruktorja. Maurizio se nam bo namreč pridružil na dogodku in spregovoril o svojem delu.

 

 

Brezplačne vstopnice za Fono dan 2019 rezervirate TUKAJ >>

 

 

 

Več informacij lahko prejmete na www.intek-hifi.com ali na https://sl-si.facebook.com/intek.hifi/

Ostale novice

Video player
FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!

FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!
How To Build A Magico Loudspeaker
Boenicke W13 HiFi Speakers Accuphase Ayon Audio
CYMATICS: Science Vs. Music - Nigel Stanford
Seznam vseh videov »