Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

HI-FI LJUBLJANA 2018, 06. in 07. 10. @Hotel Lev

21.09.2018 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

MOČ ZVOKA IN KULTURA ZAVEDNEGA POSLUŠANJA

 

 

REZERVIRAJ BREZPLAČNO VSTOPNICO

 

 

Vabljeni v prostor vrhunskega zvoka in gibljive slike v visoki resoluciji.

 

 

Uživajte v predstavitvah Hi-Fi sistemov, udeležite se delavnic posvečenim naprednim avdio in video tehnologijam, prisluhnite gostujočim predavateljem ter odlični glasbi. Izkoristite priložnost za pogovor s strokovnjaki, brskanje po širokem izboru plošč in druženje s podobno-mislečimi ljubitelji glasbe in filma, ki se navdušujejo nad kulturo zavednega poslušanja.

 

 

 

 


 

 

HFLJ2018 SODELUJOČI

 

 

V demonstracijskih salonih konferenčnega nadstropja in pritlične dvorane Karantanija bodo s svojimi programi nastopili slovenski zastopniki in konstruktorji najbolj cenjenih in uveljavljenih znamk High Fidelity avdio in video opreme:

 

 

AV PLANET, ARCHUS AUDIO, AUDIO SERUMAUDIO-TECHNICABIG BANG ,DIGITALIJAEISHARD STUFF, INTEK, KUZMA AUDIO TRADE  in TINGRY AUDIO - AUDIO NOTE.

 

 

 

 

Z demonstracijami sistemov bodo predstavili trenutne trende digitalne in analogne zvočne reprodukcije ter spregovorili o novih tehnoloških in oblikovalskih mejnikih na področju zabavne elektronike v širokem cenovnem razponu – od vrhunskega vhodnega nivoja do prestižnega High-End segmenta. Strokovnjaki vam bodo na voljo za svetovanje glede akustične optimizacije poslušalnice ter multimedijskih rešitev za vaš bivanjski, poslovni prostor ali produkcijski milje.

 

 


 

 

 

HFLJ2018 PROGRAM DELAVNIC IN PREDAVANJ

 

 

 

 

 

Obiskovalci boste lahko prisluhnili bogatemu programu predavanj, delavnic in omizij* s področja kulture poslušanja, glasbene postprodukcije, avdio inženiringa, maksimiziranja potencialov vaših HI-Fi sistemov, psihoakustike in zvoka onkraj zavesti. Med drugim bodo z vami:

 

- glasbenik in producent Martin Štibernik - Mistermarsh in Marsh Recording Studio;

 

- glasbenik in mastering inženir Krešimir Tomec - Cubismo;

 

- studijski inženir, producent in predavatelj na Inštitutu in akademiji za multimedijo (IAM)Matej Gobec - RSL Production;

 

- strokovnjak za električno filtracijo Brandon Lauer - Shunyata Research;

 

- konstruktor gramofonov Franc Kuzma;

 

- lastnika in gonilni sili uporabe karbonskih konstrukcij v avdiu, Christina in Craig Milnes - Wilson Benesch.

 

*Program je deloma še v pripravi in bo v celoti znan v tednu pred dogodkom.

 


 

 

LJUBEZEN DO ZVOKA IZ SPOŠTOVANJA DO GLASBE

 

 

 

 

Na Hi-Fi Ljubljana k dobremu zvoku stremimo, ker ljubimo in spoštujemo glasbo; dogajanje bo zato prežeto s spoznavanjem nove glasbe in odkrivanjem prej nez(a)nanih plati in plasti znanih spevov, napevov ter kompozicij v obliki DSD, PCM in MQA zapisov, uživanjem v kuriranih izborih glasbenih sladokuscev, na voljo pa bo tudi širok izbor plošč tujega in domačega kataloga v NIKA, INTEK in KLOPOTEC ponudbi.

 

 


 

 

BATISTA CADILLAC, SOBOTA 6.10. ob 20.00

 

Sobotni del dogajanja bomo sklenili z nastopom dueta Batista Cadillac, ki vas bosta skozi izčiščen preplet vokala in kitare popeljala po poteh bluesa, countryja, amerikane in rocka.

 

 

 

 


 

 

 

OB POSLUŠANJU SE PRILEŽE POKUŠINA

 

 

Platinasta ekipa Domačije Ražman se nam bo pridružila tudi letos. Če jih ne najdete v Istri (kar je sicer malo verjetno), jih poiščite pri nas, v 13. nadstropju ... da bodo šli akordi še lepše v uho. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Dogajanje se bo odvijalo v prestižnem okolju Hotela Lev, ki bo z zvokom prijaznim 13. nadstropjem poskrbel za odličen pogled na Ljubljanski grad z okolico, z razstavnimi sobami pritlične dvorane Karantanija pa za multimedijsko razvajanje oči in ušes.
 
 
 

Vabljeni na druženje ob odlični glasbi in izpiljenem zvoku z razgledom.

 
 
 
Z dobro-zvenečimi pozdravi
 
Vaša ekipa Hi-Fi Ljubljana
 
 
 
 
PODPORNIKI DOGODKA
 
 

 
 
 
Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »